Plaswijckpark doneert aan de voedselbank

donatie voedselbank plaswijckpark

In het weekend van 2 en 3 februari opende Plaswijckpark een nieuwe speellocatie: Speelcafé ’t Theater. Het was een feestelijk weekend met veel leuke activiteiten. Tijdens de opening maakte Plaswijckpark een mooie donatie aan Voedselbank Hilligersberg/ Schiebroek.

Tijdens het openingsweekend van Speelcafé ’t Theater kon je je laten schminken, was er een ballonnenvouwer, een goochelshow en een feestelijke theatervoorstelling. Bij binnenkomst werd je verwelkomd met een rode loper en een welkomstdrankje. Jaarlijks doneert Plaswijckpark aan de Voedselbank. Ook dit jaar werden er 60 kinderfeestjes overhandigd aan Voedselbank Hilligersberg/ Schiebroek. De vouchers die hiervoor gemaakt zijn, zijn gedoneerd door drukkerij Plusprint. Plaswijckpark hoopt mede hierdoor kinderen een onvergetelijke verjaardag te bieden.

Het Speelcafé is dagelijks geopend. Het horecapunt is iedere woensdag, in het weekend en tijdens de schoolvakanties geopend. Je kunt op deze dagen genieten van heerlijke pizza’s, leuke theatervoorstellingen en blokkenbouw plezier!

Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.

Plaswijckpark is ook deze winter dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Vlnr: Fred Nijveld, parkmanager Plaswijckpark. Ben en Henny Kleijweg, Voedselbank Hilligersberg/ Schiebroek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*