Halloween in Plaswijckpark

Griezelen in Plaswijckpark

In de herfstvakantie wordt Plaswijckpark weer omgetoverd tot een waar griezelparadijs. Net als in voorgaande jaren is er elke dag een leuk programma. De echte durfallen kunnen griezelen in het donker.

Het griezeligste feest van het jaar staat voor de deur en dus is het tijd voor Plaswijckpark om de pompoenen weer uit de kast te trekken. De hele herfstvakantie (van 19 t/m 27 oktober 2019) is het familiepark volledig in Halloweensfeer. Overdag zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals heksenbezems maken en tovenaarshoeden knutselen, je laten schminken als je favoriete griezel, of op spokenjacht gaan tijdens de spokenspeurtocht. 

Speciaal voor kinderen met extra lef zijn er griezelavonden. Dit jaar hebben de Griezelavonden een nieuw thema én is het groter dan ooit. De heks van Plaswijckpark is ontsnapt uit de Uitkijktoren. Met al haar krachten heeft zij het park betoverd. Alles in het park is tot leven gekomen en alle dieren en attracties hebben het park overgenomen. Durf jij het aan om Plaswijckpark te betreden en de betovering te verbreken?

Op woensdag 23 oktober is Plaswijckpark geopend van 18.00 – 21.00 uur (geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar). Op vrijdag 25 oktober zijn de deuren geopend van 19.00 – 22.00 uur (voor kinderen van 7 jaar en ouder). Dat wordt griezelen geblazen!

Meer informatie op de website