Alweer een Alpaca geboren in Plaswijckpark!

Donderdag 17 januari heeft onze Alpaca-familie er een lid bijgekregen. Onze Bibi is in de ochtend bevallen van een kleine meid! De vader van deze dame is Chico. Moeder en het veulen zijn al te bewonderen in de Hooiberg in Dierenwijck dus kom snel kijken!

Spannend

Het was nog even spannend donderdagochtend! Het veulen is het eerste kind van Bibi en ze moest er duidelijk erg aan wennen. Ze stond het veulen niet toe bij haar te drinken. Gelukkig hebben onze dierenverzorgers ingegrepen. Na een aantal hoog nodige flessen en wat tijd is Bibi nu wel gewend aan haar nieuwe rol als mamma en gaat het drinken ook goed.

Hoe gaan we haar noemen?

De kleine dame heeft nog geen naam. Daar hebben we jullie hulp bij nodig! De komende twee weken kun je via plaswijckpark.nl/alweer-een-alpaca-geboren jouw favoriete naam doorgeven. Alle dieren geboren in 2019 krijgen een naam beginnend met de letter G. Dat doen we zodat we makkelijk het geboortejaar kunnen herleiden. Houd hier dus rekening mee met je inzending! De dierenverzorging zal uiteindelijk uit alle inzendingen een naam kiezen. Die maken we 4 februari bekend!

Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.

Plaswijckpark is ook deze winter dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.