Voorverkoop actietickets Phantasialand Wintertraum

Voorverkoop van Actietickets vanaf € 24 voor januari & de winterperiode

De voorverkoop voor de Phantasialand Winterdroom gaat de tweede ronde in: Vanaf 30 oktober zijn er sterk afgeprijsde actietickets vanaf € 24 beschikbaar voor bezoekdagen in de winterperiode en januari! Ook voor deze voorverkoopactie geldt: wie snel boekt, bespaart het meest! De beschikbaarheid van actietickets en de voorverkoopperiode is beperkt.

De tweede voorverkoopactie voor de Phantasialand Winterdroom loopt van maandag 30 oktober tot en met maandag 13 november 2023. Zoals alle tickets voor Phantasialand zijn ook de actietickets uitsluitend verkrijgbaar in de online winkel op shop.phantasialand.de. De voorverkoopkaartjes vanaf € 24,00 zijn geldig voor alle bezoekdagen tussen 26 december 2023 en 28 januari 2024. Wie snel boekt, bespaart het meest. Afhankelijk van de bezoekdag – en hoe sneller je boekt – kan met een Winterdroom-actieticket aanzienlijk meer dan 50% van de normale ticketprijs (vanaf € 54,00) worden bespaard. Het loont dus enorm om nu al een droomachtige Winterdroom-dag te plannen in de winterperiode of januari. Belangrijk om te weten: wie van de beste speciale prijzen wil profiteren, moet tijdig actietickets veiligstellen. De beschikbaarheid van actietickets is beperkt voor alle dagen en de goedkoopste actietickets kunnen snel uitverkocht zijn.

Bezoek uitsluitend met vooraf gekocht online ticket
Om alle gasten een aangenaam bezoek te kunnen bieden, beperkt Phantasialand het aantal tickets voor alle openingsdagen. Dit vermindert de wachttijden en maakt de ervaring nog fantastischer. Dit kan alleen door Phantasialand zijn tickets uitsluitend via hun eigen online winkel verkoopt. Ter plaatse zijn er geen ticketkassa’s beschikbaar. Gasten hebben altijd een vooraf gekocht online ticket nodig. Miljoenen fonkelende lichten, fantastische winterwerelden en talloze momenten van gedeeld geluk – in de Winterdroom wordt Phantasialand de plek waar dromen uitkomen! Magische winterwerelden vol licht en vreugde omarmen het hart en de ziel met fascinerende nieuwe lichtshows en intense emoties. Prachtige wintershows laten de ogen stralen. Heerlijk geurende geneugten verleiden de zintuigen. En de adembenemende ervaring van plezierig rijden in het donker staat klaar om van de winteravond een onvergetelijk avontuur te maken. Dit alles brengt de Phantasialand Winterdroom tot de perfecte winterdag voor het hele gezin.