Twee nieuwe gezinsattracties in Phantasialand

Met het gezin naar Phantasialand – deze onvergetelijke ervaring wordt vanaf nu nog leuker: Met de twee nieuwe attracties AVORAS en MOPTI’S MONKEY DEPOT voegt het themapark twee nieuwe interactieve ervaringen vol plezier en actie toe aan zijn uitgebreide aanbod voor gezinnen.

Phantasialand – bekroond met de Best Fun Factor bij de Duitse Family Award 2023/24* – is altijd al een plek geweest waar kinderdromen uitkomen. Met zijn meeslepende themagebieden, unieke attracties en meeslepende shows biedt het themapark in Brühl bij Keulen talloze fantastische ervaringen voor het hele gezin. Meer dan 75% van de meer dan 40 attracties is al toegankelijk voor kinderen vanaf 1,00 m lengte. Bij de start van het Phantasialand-jaar 2024/25 laat het park de harten van de jonge bezoekers nu nog sneller kloppen met maar liefst twee nieuwe gezinsattracties:

AVORAS – DE INTERACTIEVE FAMILIEKLIMBELEVENIS

AVORAS is de grote nieuwe attractie voor families in het fantasiegedeelte. Majestueus troont de legendarische reuzenvogel in het hart van de Wuze Vallei en nodigt jong en oud uit voor een fantastisch klimavontuur. Over wiebelende klimnetten en snelle glijbanen, steile ladders en verborgen treden kan de gevederde gigant interactief worden verkend. Van de voeten tot de snavel, recht het verenkleed in of eromheen: op de nieuwe klimattractie is het “Samen omhoog – ieder op zijn eigen manier”. Dankzij steeds nieuwe routes en diverse moeilijkheidsgraden is AVORAS het perfecte plezier voor het hele gezin – van junior-onderzoeker tot klimexpert tot bedachtzame vogelkenner. Meer info: https://www.phantasialand.de/de/themenpark/einzigartige-attraktionen/avoras/

MOPTI’S MONKEY DEPOT

De allerkleinsten vinden in MOPTI’S MONKEY DEPOT, de nieuwe klimspeeltuin in het themagebied Deep in Africa, nu hun eigen plek om te klimmen en te ontdekken. Terwijl de kinderen tussen kisten en touwen hun avontuurlijke geest opwekken, kunnen de volwassenen ontspannen in de vrolijke sfeer van Afrika. Meer info: https://www.phantasialand.de/de/themenpark/einzigartige-attraktionen/moptis-monkey-depot/

NOG MEER KINDERPLEZIER – DRAKEN EN GEZICHTSVERF

Het familieaanbod in Phantasialand wordt nog fantasierijker en vrolijker door de draken van het park: de charmante Walking Characters hebben elk hun eigen thuis in een themagebied en kijken uit naar vrolijke ontmoetingen en grappige foto’s met de kinderen. Een bijzonder hoogtepunt voor gezinnen is ook het kunstzinnige gezichtsverven door de facepainters in de Wuze Vallei – uiteraard een gratis aanbod voor de jonge gasten in Phantasialand.

Met deze nieuwe ervaringen, naast de vele geliefde attracties, shows en lekkernijen voor jong en oud, heet het dit jaar nog meer: Welkom bij het grote familieplezier – welkom in Phantasialand voor kinderen!