Phantasialand Wintertraum, beste winter evenement Duitsland

Het beste winter evenement in Duitsland: Phantasialand Wintertraum
Met populaire winter hoogtepunten zoals schaatsen en glühwein, fascinerende shows van licht en verbeelding, achtbaan plezier, zelfs bij temperaturen onder nul, een prestigieuze winter sfeer en een fantastisch dagelijks vuurwerk, Phantasialand Wintertraum presenteert zich meer dan ooit als hèt winter evenement in Duitsland.
Een winter evenement dat alles in zich heeft
Sinds de eerste Winter opening in 2002, heeft Phantasialand consequent haar winterseizoen ontwikkeld. Momenteel is Wintertraum het langst durende winterevenement.
Maar liefst 48 dagen, kan de hele familie van ’s morgens tot’ s avonds genieten van de magie van de winter met alle zintuigen: het hartverwarmende gevoel van een kerstmarkt met kraampjes op de Kaiserplatz. Een grote ijsbaan naast de prachtige kerstboom. Magic show ervaringen in drie zorgvuldig geënsceneerde indoor shows evenals twee fascinerende outdoor evenementen met dagelijks vuurwerk. Plezier voor alle leeftijden gedurende de dag en ’s avonds.
Hoge investeringen en unieke details
Met veel aandacht voor detail en grote investeringen heeft Phantasialand een winter evenement dat uniek is in vele opzichten. Nergens is zoveel te zien en te doen als in Phantasialand. In de winter zijn zelfs de achtbanen geopend tot -10 ° C. Zelfs de wildwaterbaan is geopend. Elke dag wordt afgesloten met een fantastisch vuurwerk. Dit nachtelijke hoogtepunt is een aanzienlijke investering, maar een lichtend voorbeeld van de gepassioneerde inspanning om continu te verbeteren. Met een nieuwe partner is een compleet nieuwe show met muziek ontwikkeld.
Hetzelfde geldt voor de indrukwekkende 3D-Mapping en vuurshow “Tiempo de Fuego”.
Prachtige winter werelden en kerstmarkt flair
Elk van de zes thematische gebieden zal worden omgevormd tot een unieke fantastisch winterlandschap dat betovert met nieuwe decoraties, verlichting, sfeervolle muziek, verleidelijke gerechten en winter magie. Jaar na jaar, is er flink geïnvesteerd in de uitbreiding van een aangename atmosfeer vol licht en verbeelding. Verschillende winterse soundtracks zijn ontworpen voor elk themagebied.
Groot succes met de winter brunches, Kerstmis en Nieuwjaar
De prachtige winterbrunches behoren tot de succesfactoren van Phantasialand Wintertraum. Er zijn vijf verschillende pakketten waarin culinair genieten gecombineerd kan worden met een dag vol avontuur in het park. Ongeveer 15.000 mensen bezoeken jaarlijks de winterbrunches gedurende de Wintertraum periode.
Een bijzonder hoogtepunt zijn de New Year’s Eve vieringen in Phantasialand.
Perfecte match door de themahotels en Fantissima
Een prachtige ervaring zijn de twee themahotels Ling Bao en Matamba. Ze liggen naast het pretpark en is veel meer dan alleen een accommodatie. De hotels schitteren door passende decoraties en sfeervolle verlichting. De Dinner Show Fantissima zorgt voor een prachtige ervaring die je alleen in Phantasialand kan beleven. Fantissima is Duitslands meest succesvolle dinnershow en biedt een fascinerende mix van show, culinair hoogstandjes en een bijzondere sfeer. Met ongeveer 200 voorstellingen van september tot juni is Fantissima een ervaring om nooit te vergeten.
Het beste winter evenement in Duitsland
Phantasialand Wintertraum is een evenement dat kerstcharme, avontuur en actie combineert op een unieke manier. Een overgetelijk ervaring voor klein en groot. Voor het beste winterevenement moet je in Brühl zijn tijdens Phantasialand Wintertraum.