Phantasialand Wintertraum begint op 18 november

Met fascinerende nieuwe lichtervaringen, nieuwe shows en dromerige winterwerelden is Wintertraum 2023/24 het hoogtepunt van de winter in Brühl

Miljoenen lichten, een betoverende winterse sfeer en ontelbare momenten van gedeeld geluk – in de winter wordt Phantasialand de plek waar dromen uitkomen! Op 18 november 2023 begint Phantasialand Wintertraum en pakt het park uit met grote shows, adembenemend plezier en winterse lekkernijen te midden van de magie van het licht voor de perfecte winterdag voor het hele gezin!

LIGHTS OF MEMORIES: Onderdompelen in de fascinatie van licht

De winter is in Phantasialand de tijd van het licht: elke themawereld fonkelt en straalt in zijn eigen lichtgewaad – van schitterend tot mystiek, van vrolijk tot hartverwarmend. Helemaal nieuw deze winter: de LIGHTS OF MEMORIES, fascinerende nieuwe showervaringen van licht en muziek, vuur en passie die vanaf de schemering op verschillende plaatsen in Phantasialand kunnen worden beleefd.

WINTERMAGIE EN HARTVERWARMING: Betoverende nieuwe ijs-show

Samen deze behaaglijke hartverwarming voelen: dat maakt de winter bijzonder – vooral in de grote wintershows van Phantasialand. In drie indoor-theaters en in een indrukwekkende 3D-mapping-show midden op de rotsen van de themawereld Mexico worden uitstekende acrobatiek, ontroerende liederen, beeldrijke regie en veel passie onvergetelijke gezinsmomenten om te verbazen en te dromen.

Helemaal nieuw deze winter: ARCTARIS – THE HIDDEN WORLD

De nieuwe ijsshow in de Arena de Fiesta neemt de gasten mee naar een ongerepte wereld tussen ijs en sneeuw, waar een mysterieus ijsvolk op fonkelende schaatsen door schitterende dromen danst. Sierlijk als ijskristallen, soms stormachtig als een sneeuwstorm – en altijd betoverend!

WINTERSE RIJPLEZIER: Wow-momenten voor jong en oud

Een geheel eigen dimensie van rijplezier: in opwindende duisternis met de Multi-LaunchCoaster TARON door roodgloeiende kloven razen. Onder de indrukwekkende lichtboom waar de kinderen snelle pirouettes op het ijs maken. Met de Black Mamba door de verlichte jungle suizen. Op de waterbaan Chiapas met het hele gezin een winterse fiësta vieren – dat kan alleen in Phantasialand Wintertraum.

ZO SMAAKT DE WINTER: Genoten voor de smaak en het hart

Van talrijke charmante genietkraampjes zweven heerlijke geuren door de winterlucht en verleiden de zintuigen: of het nu dampende glühwein is of hartige boerenkoolpan, exquise wintergebakjes of Zuid-Afrikaanse Bunny Chow: echte winterklassiekers en exotische lekkernijen verheugen de smaakpapillen en het hart. Zo smaakt alleen de winter in Phantasialand.