Phantasialand in top 10 populairste bestemmingen

Overzicht van de Duitse Nationale Toeristische Dienst:
Phantasialand in Top 10 populairste vakantiebestemmingen in Duitsland

Phantasialand nog populairder bij buitenlandse gasten dan de Dom van Keulen
De meest populaire reisbestemmingen in Duitsland zijn gekozen en laten één ding duidelijk zien: in Noord-Rijnland-Westfalen is de Phantasialand de bezoekersmagneet nummer 1!
Overzicht van het Duitse Nationale Bureau voor Toerisme
Elk jaar bepaalt de Duitse National Tourist Board (DZT) de 100 populairste Duitse reisbestemmingen voor buitenlandse gasten namens de federale overheid. Bijna 32.000 reizigers uit meer dan 60 landen namen deel aan de enquete en selecteerden voor 2017 twee regionale hoogtepunten: de Dom van Keulen ging naar de 11e plaats, Phantasialand naar de 8e plaatst!
Phantasialand op nummer 8 voor de Dom van Keulen
Voor vele klassieke bezienswaardigheden is het Phantasialand Resort een van de meest populaire bestemmingen in Duitsland voor veel reizigers naar Duitsland. In Noord-Rijnland-Westfalen is het pretpark met zijn twee hotels zelfs het absolute hoogtepunt. Als enige regionale bestemming werd het in de top 10 van Duitsland gestemd. Nauwelijks gevolgd door de Dom van Keulen, het toeristische monument bij uitstek, en ver achter op de 31e plaats het Nationaal Park Eifel.
Meermaals bekroonde aanbieding in Phantasialand
Als beste pretpark in Duitsland (volgens Parkscout Publieksprijs 2017) overtuigde Phantasialand met innovatieve, wereldwijd unieke attracties en met zijn uitvoerig ontworpen thema werelden tot de meest verfijnde themaparken in de wereld.
Het Asian Hotel Ling Bao en het Afrikaanse Hotel Matamba, maken het Phantasialand resort een steeds populairdere vakantiebestemming. Beide hotels hebben een authentiek thema, van de constructie tot het buitengewone gastronomische aanbod welke met vele prijzen werd bekroond. Onlangs werd Hotel Ling Bao opgenomen in de “Hall of Fame” van ’s werelds grootste reisportaal TripAdvisor. Deze prijs wordt alleen toegekend aan hotels die vijf jaar op rij het ‘Certificate of Excellence’ hebben gekregen vanwege hun bijzonder goede beoordelingen door gasten.
Bovendien biedt de eigen gastronomie zowel in de hotels als het park een unieke culinaire diversiteit van de hoogste kwaliteit, die volledig is aangepast aan hun omringende themawerelden. Het toeristisch aanbod wordt afgerond met een verscheidenheid op maat gemaakte zakelijke evenementen op unieke locaties en avondevenementen, waaronder Fantissima als de meest succesvolle dinnershow van Duitsland.