Gratis tweede bezoek Phantasialand

FerienFun x 2 bij Phantasialand – dubbel zomerplezier in juli en augustus!

Het zomerse ticket geeft een gratis tweede bezoek in het beste pretpark van Duitsland.
De grote vakantie komt eraan en dus de beste tijd voor leuke uitstapjes en avonturen die je nooit zal vergeten. Phantasialand heeft de perfecte aanbieding. Bezoekers in juli en Augustus krijgen een gratis tweede bezoek aan de Phantasialand tijdens de vakantietijd!
Van 7 juli tot 26 augustus is het park dagelijks geopend van 9:00 tot 20:00 uur. Meer zomerplezier is nauwelijks mogelijk!
Hoe “FerienFun x 2” werkt
De actie “FerienFun x 2” zal alleen plaatsvinden in juli en augustus 2018. Degenen die een bezoek aan het pretpark brengen in Brühl tussen 1 juli en 30 augustus, kunnen zijn ticket omwisselen voor een voucher waarmee men tijdens de vakantie nog een keer het park kan bezoeken. Deze gratis voucher kan op elke dag van 2 juli tot 31 augustus 2018 worden ingewisseld. De actie “FerienFun x 2” is persoonlijk, de tickets zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden gekoppeld aan andere promoties.
Perfect voor een fantastische vakantie
Voor degenen die niet ver willen reizen, maar toch grote avonturen willen beleven in fantastische werelden, is dit de beste kans voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Het dubbele bezoek aan het park kan uitstekend met een overnachting in één van de twee themahotels van Phantasialand worden gecombineerd.
Beide hotels liggen direct naast het pretpark: Hotel Matamba en Hotel Ling Bao maken van uw bezoek een onvergetelijke ervaring.
Alle informatie over de actie”FerienFun x 2″ vindt u hier:
https://www.phantasialand.de/nl/park/tickets/2debezoekgratis/