Fantissima in Phantasialand voor het twaalfde jaar

Op 16 september jl. begon het twaalfde jaar van Fantissima met staande ovaties. In het vernieuwde Fantissima Theater presenteert Phantasialand een hele nieuwe dimensie van een fantastische showervaring. Een prachtig symfonie, opzwepende zang en creatieve gastronomische hoogstandjes in steeds nieuwe werelden. Een adembenemende voorstelling, een feest voor de zintuigen. Vanaf het prille begin staat Fantissima garant voor een heerlijke avond in een heel bijzondere sfeer. Ook in het nieuwe seizoen is de grote show in Phantasialand terug met bijzondere kunstenaars, heerlijke lekkernijen, maar nu in een geheel andere dimensie.
Een show vol grote gevoelens en spannende passie
De artistiek directeur Manuela Löffelhardt en haar team hebben een show samengesteld die krachtig en boeiend is, verleidelijk en betoverend mooi. Met vurig charisma en muzikale magie. Met meesterlijke kunst, paaldansen en hand-to-hand acrobatiek en prachtige acrobatiek op snelle rolschaatsen. Fantissima is zo bijzonder: fascinatie en passie, plezier en pure joie de vivre!
Een menu dat verrast en vrolijk maakt
Het nieuwe 4-gangen menu van de chef-kok Torsten Hoffmeister zorgt voor een smakelijke beleving. Deze lekkernijen bieden onnavolgbare smaak explosies en nemen de gasten op in een culinaire reis door de crossover keuken.
Fantissima in Phantasialand: Een aangename avond vol overweldigende momenten en artistieke klasse. Altijd nieuw, altijd spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *