Park Tivoli griezelt voor het eerst ook ‘s avonds

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in het mysterieuze schemerlicht? Markeer de data 14 en 17 oktober in je agenda en zorg ervoor dat je naar Amusementspark Tivoli in Berg en Dal komt voor Tivoli’s Halloween Party.

Dit jaar verruimen we onze openingstijden tot 19.30 uur, speciaal voor Halloween, zodat je nog meer van de griezelige geneugten kunt genieten. Durf jij het aan?

Bereid je voor op de betoverende wereld van Tivoli’s Halloween Party, waar de Bomenheks en haar schare griezels het park hebben overgenomen. Ze zal geen kans onbenut laten om iedereen die ze tegenkomt te betoveren met haar duistere krachten. Gelukkig staat Bomenfluisteraar Wout klaar om haar te trotseren en te stoppen. Doe je mee aan dit epische gevecht tussen goed en kwaad?

tivoli halloween party

Als je nog meer spanning zoekt, waag dan een ritje door het Griezelbos, waar de griezels tot leven lijken te komen en je de rillingen over je rug zullen laten lopen. En dat is nog niet alles! Een echte vuurspuwer zal het park in vuur en vlam zetten met een spectaculaire vuurshow, terwijl een angstaanjagende levende vogelverschrikker door de gangpaden sluipt.

Tivoli’s Halloween Party is vooral ontworpen voor kinderen tot ongeveer 10 jaar oud, maar we heten ook ouders en grootouders van harte welkom om deel te nemen aan de gezellige griezeligheid. En vergeet niet, kinderen kunnen zich verkleden als hun favoriete griezelige personages voor nog meer plezier!

Tivoli’s Halloween Party maakt deel uit van het grotere evenement, Happy Halloween, dat plaatsvindt van 7 tot 22 oktober 2023. Ons pretpark is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur, zodat je volop kunt genieten van allerlei leuke Halloween-activiteiten, zoals speurtochten, schminken en de Halloween Game Gallery.

Wil je meer te weten komen over Halloween in Park Tivoli? Neem dan snel een kijkje op onze website www.parktivoli.nl/halloween voor het volledige programma en de actuele entreeprijzen. Ben jij dapper genoeg om de spanning op te zoeken in Park Tivoli?