Meer dan 45 euro korting op je Tivoli-gezinsabonnement

Meer dan € 45,- korting op je Tivoli-gezinsabonnement!

De zomervakantie begint en krijg jij van spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan een super voordelige Vakantiekaart (STUNT) waarmee je van 5 juli t/m 26 oktober 2014 onbeperkt kunt genieten van alle attracties, speeltoestellen en gezelligheid! Bovendien krijg je met je Vakantiekaart ook nog vele extra’s zoals gratis entree bij Avonturenpark Hellendoorn, Linnaeushof en Vogelpark Avifauna en 50% korting bij nog eens 4 pret- en dierenparken! Daarnaast mag je ook nog eenmaal een vriend of familielid meenemen naar Tivoli met maar liefst € 5,- korting. Ook het parkeren is dit seizoen gratis voor abonnementhouders. Je koopt je Vakantiekaart al voor € 29,95 p.p. (i.p.v. € 49,95) en de Vakantiekaart gezin voor slechts € 99,95 per gezin (i.p.v. € 145,00). De kaarten zijn online op www.parktivoli.nl of aan de kassa van het park te verkrijgen.
Spetterende zomeractiviteiten
Kom deze zomervakantie naar Park Tivoli en laat je verrassen door alle super coole attracties en spetterende activiteiten! De hele zomervakantie heeft Park Tivoli leuke activiteiten. Zo komt de beroemde goochelaar Hokus Pokus met zijn kindertheater, tijdens Charl-Atan & Tivoli’s Tover Academie leer je een echte heks/tovenaar te zijn, in de Regenboog Ballonnenshow kun jij één van de kleurrijke ballonfiguren winnen en Circus Kalashnikov presenteert ‘Mister Teddy’s Spectaculaire Vlooiencircus’. Of leer je liever de fijne kneepjes van het circusvak tijdens één van de Circus Workshops? Kijk in de animatiekalender op www.parktivoli.nl wie wanneer naar ons park komt. Verder wordt er regelmatig in het park geschminkt, is er kinderdisco of poppenkast. Informeer bij de ingang van het park naar de activiteiten van die dag. Let op: Tiffi & Toffi vinden het ook leuk om in het park te spelen. Wie weet ontmoet jij ze wel! Houd onze website in de gaten voor nog meer leuks tijdens de zomervakantie!
Amusementspark Tivoli is ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Kom en geniet van o.a. de achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, binnenspeeltuin en nog veel meer…
NIEUW in 2014
De Zandfabriek, ’t Waterdorpje, de Bananenbootjes en de Volcano Slide.
Kijk op www.parktivoli.nl voor meer info, de actuele openingstijden, entreeprijzen, abonnementen, kinderfeestjes, schoolreisjes, groepsuitjes en nog veel meer…. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, like ons op facebook en/of volg ons op twitter en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!
Bron: Park Tivoli