LOKALE ONDERNEMERS SLAAN HANDEN INEEN VOOR ZWEMMENDE KINDEREN

Amusementspark Tivoli, Erica Terpstra Sportfondsenbad Nijmegen en Zwembad de Lubert uit Groesbeek hebben de handen ineen geslagen om kinderen te stimuleren te gaan zwemmen en hun A-diploma te halen.
In het dagelijks leven komt men op vele plaatsen water tegen; denk aan de waterpartijen in moderne woonwijken, sloten, een dagje zee, pretparken, etc. Nederland is per slot van rekening een waterland. Daarom is het beheersen van zwemmen eigenlijk noodzaak. Gebleken is echter dat steeds minder kinderen goed kunnen zwemmen, mede door het afschaffen van schoolzwemmen. Ook is het meer laten bewegen van kinderen een punt van aandacht.
Zowel Amusementspark Tivoli, het Erica Terpstra Sportfondsenbad als Zwembad de Lubert willen dan ook zoveel mogelijk kinderen stimuleren te gaan zwemmen en hun A-diploma te halen. Ze hebben daarom de handen ineen geslagen en leuke acties bedacht.
Amusementspark Tivoli is met meer dan 25 attracties en speeltoestellen ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Kom en geniet van o.a. de achtbaan, boten, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, binnenspeeltuin en nog veel meer… Het park is ook in 2014 weer vernieuwd en leuker dan ooit! Het is tevens een perfecte locatie voor kinderfeestjes, schoolreisjes en groepsuitjes.
Het Erica Terpstra Sportfondsenbad is één van de nieuwste baden van Nederland. In de zomer van 2013 opende ze haar deuren aan de Kwakkenbergweg te Nijmegen en kan er gezwommen worden. Dit zwembad heeft 2 bassins: 1 instructiebassin met warm water en een beweegbare bodem en 1 diep wedstrijdbassin voor de zwemmers met minimaal diploma A.
Zwembad de Lubert in Groesbeek biedt plezier in het water voor jong & oud. Onder toeziend oog van een professioneel team kunt u bij de Lubert vrijzwemmen, diverse lessen volgen of zelfs het complete zwembad afhuren. Of het nu gaat om zwemmen voor uw plezier of dat van uw kind, of juist gericht op het verbeteren van uw conditie, zij verzorgen het allemaal.
Bron: Park Tivoli