AMUSEMENTSPARK TIVOLI IS KLAAR VOOR 2014

Pretpark Tivoli
Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 25 super leuke attracties waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park.
NIEUW in 2014
De Zandfabriek
De Zandfabriek is een kleine ‘fabriek’ bezaait met talrijke werkplaatsen om dingen aan te raken en te creëren. Beleef veel plezier aan het pakken van zand, overgieten, platmaken, vullen van vormpjes en transporteer het, al naar gelang je wens en fantasie. De Zandfabriek is een educatieve benadering van activiteiten en helpt mee aan de ontwikkeling van de allerkleinsten.
’t Waterdorpje
Niets is zo leuk als met water spelen! Ontdek wat je allemaal met water kunt doen in ’t Waterdorpje.
Volcano Slide
Klim en klauter als een echte bergbeklimmer omhoog op de vurige Volcane Slide. Heb je de top bereikt? Laat je dan lekker naar beneden glijden.
Wij zitten nog vol met plannen, dus houd onze website www.parktivoli.nl goed in de gaten voor nog meer nieuws omtrent seizoen 2014!
Kinderfeestjes
Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Park Tivoli. Wat is er nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in park Tivoli. Wij hebben een speciaal Tiffi & Toffi feestpakket voor slechts € 15,- p.p. (entree park, Kidsbox met frietje mayo en frikandel, limonade, snoep en chips voor alle kinderen in een Tiffi & Toffi rugzakje, max. 1 rugzakje per feestje, en een cadeautje voor de jarige). Kijk voor meer info en voorwaarden op www.parktivoli.nl.
Voordelige seizoenkaart al vanaf € 49,95
Heb jij aan één dag spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan een seizoenkaart waarmee je een seizoen lang onbeperkt kunt genieten van alle attracties en gezelligheid! Bovendien krijg je bij 3 pretparken in Nederland gratis entree en bij 4 pret- en dierenparken 50% korting! Daarnaast krijg je ook nog eens eenmaal € 5,- korting voor een vriend en/of familielid.
Online tickets met korting
Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!
Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie, de actuele openingstijden, entreeprijzen, kortingsacties, seizoenkaarten, kinderfeestjes, schoolreisjes, groepsuitjes en nog veel meer….
Bron: Park Tivoli