Succesvolle start van het 2020 seizoen in Movie Park Germany

Positieve conclusie na het Pinksterweekend!
Hygiëne en bescherming besmetting protocol met succes geïmplementeerd

De eerste filmische avonturen van het 2020-seizoen zitten in het blik! Vrijdag voor het Pinksterweekend ging Movie Park Germany weer open voor alle film- en attractiepark fans.

De poorten zijn geopend en er is gestart met het nieuwe seizoen. In nauwe samenwerking met de lokale overheden is het attractiepark in Duitsland voorbereid op een leuke, familie-ervaring, terwijl de gezondheid en veiligheid van de bezoekers en medewerkers blijven gewaarborgd. Op 6 mei werd in Nordrhein Westfalen aangekondigd dat pretparken weer open mochten. Daarna werden alle voorbereidingen getroffen om het park veilig te openen. Movie Park Germany kijkt terug op de eerste openingsdagen.

“De gezondheid en veiligheid van onze gasten en teamleden blijven onze nummer een prioriteit”, Managing Director Thorsten Backhaus vat de indrukken van het afgelopen weekend samen. “Een grote dank gaat naar de stad Bottrop voor de constructieve samenwerking. We willen ook de gezondheidsdeskundigen bedanken en collega’s, uit de branch en last but not least onze gasten, die zich zeer goed hebben gedragen en respect en begrip toonden voor de nieuwe maatregelen. het openingsweekend was een succesvolle start.”

“Movie Park Germany heeft veel inzet getoond bij de voorbereiding op de opening. De constructieve samenwerking tussen het stadsbestuur en parkmanagement was voorbeeldig. In het park wordt social distancing toegepast, bezoekers moeten een mondkapje dragen en er zijn nog veel meer maatregelen getroffen. In het nieuwe normaal is het van belang dat gasten zich veilig voelen. Daarnaast willen wij de bezoekers een zorgeloze dag geven in een wereld vol films. Er zijn markeringen op de vloer aangebracht, omroepberichten en verplichte looprichtingen.

Movie Park Germany is blij dat het eerste weekend goed is verlopen. De reacties van de bezoekers zijn uiterst positief. Ervaringen worden gebruikt om aanpassingen te doen. Het park krijgt veel telefoontjes en e-mails, het park probeert deze zo snel mogelijk te behandelen. Meer informatie over het bezoeken van het park in deze tijd kan men vinden op www.movieparkgermany.nl.