Movie Park Germany geeft geheime naam prijs

lost temple movie park germany

Nieuwe attractie wordt in de loop van het seizoen 2014 geopend

Het is geen geheim meer: “The Lost Temple“ is de naam van de nieuwe attractie die Movie Park in de loop van het seizoen 2014 gaat openen. Het seizoen gaat van start op 4 april en duurt tot en met 2 november 2014. “Het was écht een uitdaging om een naam te vinden die goed bij onze nieuwste aanwinst past. “The Lost Temple’ wekt spanning op en maakt de avonturier in je wakker“, vertelt directeur Wouter Dekkers. “Tegelijkertijd klinkt de naam ook mysterieus en verklapt niet te veel van al het leuks dat wij voor onze bezoekers hebben bedacht.“

Het tot in de details uitgewerkte verhaal staat centraal bij de directeur van het film- en attractiepark en zijn team. Daarom werd er een speciaal plot ontwikkeld dat er voor zorgt dat bezoekers in één klap avonturiers worden zodra ze de attractie binnentreden. Als bezoeker kom je erachter dat er 700 meter onder het park een oude tempel werd opgegraven. De beroemde Britse archeoloog Dr. Jeffrey Carter krijgt de opdracht om de onderaardse vondst samen met de deelnemers van de expeditie te onderzoeken. Maar tijdens de reis blijkt dat je in de onderaardse holen meer staat te wachten dan oude ruïnes: dinosaurussen hebben al bezit genomen van de verloren tempel. “We willen de bezoekers een avontuur bieden dat veel verder gaat dan ze gewend zijn en waardoor ze meteen al bij de ingang gegrepen worden”, aldus Wouter Dekkers.

De reis door de onderaardse wereld duurt ongeveer 15 minuten en zit vol spanning en sensatie. “Terwijl een rit in de achtbaan maar enkele seconden duurt, maken de bezoekers van ons park een echt avontuur mee”, lacht Wouter Dekkers. Zo zorgen verschillende vreemde voorvallen ervoor dat het adrenalinepeil gestaag blijft stijgen. En dan moet het spannende slotstuk nog komen: de rit met de expeditiebussen in de “Immersive Tunnel”. “In de ’Immersive Tunnel’ zitten de bezoekers dankzij de allernieuwste 4D-technologie en een 360 graden beeldscherm midden in het verhaal. Zij horen geluiden, voelen trillingen en luchtstromen en maken zelf deel uit van een andere wereld: een belevenis die je niet snel zult vergeten”, belooft Wouter Dekkers.

Bron: Movie Park Germany