Movie Park Germany biedt een zomer vol entertainment

Een Zomer Vol Actie in Movie Park Germany

Movie Park Germany staat klaar voor een zomer vol actie! Precies op tijd voor het hoogseizoen breidt het grootste film- en pretpark van Duitsland zijn entertainmentprogramma verder uit. Illusionist Christian Farla keert in juli terug met zijn team voor de voortzetting van de goochelshowreeks “Sherlock Holmes – A Game of Mystery: Chapter 3” en heeft nieuwe illusies en een vernieuwde verhaallijn over de beroemde detective in petto.

Tijdens de vakantieperiode kunnen gasten elke dag genieten van de grote Movie Park Parade, filmische streetacts en shows van het entertainmentteam. Ook het Folco Stunt Team zet de zomer in Hollywood in Germany in scène met een nieuwe jetskishow op de Santa Monica Pier.

Vervolg op de Magic Show “Sherlock Holmes – A Game of Mystery: Chapter 3”

Deze zomer wordt het weer magisch in Studio 7 wanneer de bekroonde illusionist Christian Farla terugkeert in zijn rol als Sherlock Holmes. In het vorige seizoen werden zijn aartsvijand Professor Moriarty en Miss Irene Adler naar de gevangenis gestuurd. Nu is er een nieuwe schurk: Meestercrimineel Dr. Mortimer, die 16 exclusieve zilveren munten uit de Londense City Bank heeft gestolen. Moriarty geeft hem de opdracht een dodelijke val voor Sherlock Holmes te beramen. Holmes wordt geconfronteerd met magische puzzels, geheimen en gevaarlijke ontsnappingen. Kan hij Londen redden en de crimineel achter de tralies krijgen?

De show voor het hele gezin is van 1 juli tot 25 augustus 2024 twee keer per dag te zien en bevat een nieuwe verhaallijn en illusies, zoals de “Fire Basket” en de “Chainsaw Escape”. Christian Farla werd onlangs gehuldigd als “Grand Prix Dutch Champion of Magic 2023/2024” en wordt tijdens de shows ondersteund door de Show Girls of Magic. Nieuw in de show is acteur en jongleur David Severins als Dr. Mortimer. Movie Park kondigt ook een langdurige samenwerking met Team Farla aan, met meer verrassingen in de herfst.

Dagelijks Showprogramma voor de Vakantie

Movie Park Germany breidt zijn entertainmentprogramma op alle vakantiedagen in NRW uit! Elke dag presenteert het park de grote parade “Movie Park Studios on Parade” met voertuigen en floats in studio- en filmdesign, begeleid door dansoptredens van het entertainmentteam en personages van PAW Patrol, SpongeBob SquarePants en filmklap S.A.M.

Het dagelijkse entertainmentprogramma wordt aangevuld met de streetact voor de winkel “The Toymaker” en de New York Plaza show “Road to Hollywood”, de westernshow “Kiki’s Saloon in Silverspoon” en bij goed weer de “Here We Go Again” show op de Santa Monica Pier. Ook de Meet & Greets met bekende Movie Park figuren en de “Let’s Party with the Nickelodeon Toons!” show wachten op de gasten in Nickelodeon LAND.

Jet Ski Show op de Santa Monica Pier

De jetskishow van het Folco Stunt Team op de Santa Monica Pier zorgt voor een spectaculair waterspektakel in de zomer. In het verhaal nemen verschillende rijders het tegen elkaar op in een jetskiwedstrijd, waarbij ze proberen indruk te maken op de jury met hun beste stunts en de hoogste score te behalen. De show is gepland voor het hoogseizoen en biedt sommige toeschouwers een koele verfrissing.

Meer informatie over het zomerprogramma in Hollywood in Germany is online te vinden via Movie Park Germany.