Top 5 namen voor giraf Legoland Scheveningen bekend

Top 5 namen bekend voor 6 meter hoge LEGO® Giraf- stemmen begint

Is het nou giraf of giraffe? Dat is de grootste vraag die er speelt – volgens de regels van Van Dale mag het beide.

Nu dat opgelost is – zochten we ook nog afgelopen week een naam voor 6 meter hoge, 1.172 kilo wegende dame die voor de deur staat van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. En aan die oproep is veel gehoor gegeven …..ruim 800 mensen hebben een naam ingestuurd.

Veel Nederlandse namen zagen we voor bij komen zoals Truus, Kniertje, Anne en zelfs Beatrix maar ook mooie, exotische namen met een diepere betekenis zoals Zarafa (Afrikaans voor giraffe), Nyah (Afrikaanse meisjesnaam), Zawadi (geschenk), en Zamu (bewaker in Swahili). En sommige inzendingen waren heel creatief: Gelo (=geel en heeft ook dezelfde letters als LEGO) of Inge – van Scheven–Inge. Kortom een bonte verzameling waar de jury een top 5 heeft uitgekozen, In alfabetische volgorde: 

  • Gigi
  • Gina
  • Guusje
  • Lilly
  • Nova 

Nu is het aan het publiek om een definitieve naam te kiezen uit die top 5 en dat wordt dan de officiële naam van het LEGO® bouwwerk. Mensen hebben t/m 30 maart de tijd om te stemmen op onze website www.legolanddiscoverycentre.nl

En volgende week woensdag kiezen we dan een winnaar. Er zijn meerdere inzendingen per naam uit de top 5 maar daar kiezen we dan een winnaar uit die het naambordje mag onthullen en die 4 jaarpassen krijgt voor het gezin. “LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen hoopt voor de zomer nog open te mogen – “we zijn er klaar voor” aldus Nicola Hamilton, General manager. Zowel de attractie als de LEGO winkel zien er piekfijn uit en we kunnen de bezoekers straks een veilig en “corona proof” bezoek bieden.

Spelregels/kleine lettertjes: Op onze website https://www.legolanddiscoverycentre.com/scheveningen kunnen mensen tot en met 30 maart stemmen.Op 31 maart wordt de definitieve naam bekend gemaakt en uit de bedenkers van die naam wordt een winnaar getrokken en diegene wint een jaarpas voor het hele gezin.
Let op: Aangezien er meerdere mensen dezelfde naam hebben ingestuurd uit deze top 5, kan het voorkomen dat de door u ingestuurde naam wordt gekozen als naam voor de giraf maar dat u niet wint. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.