Legoland Discovery Centre in Scheveningen zoekt naam voor giraf

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen zoekt naam voor 6 meter hoge boulevard giraf

Nu LEGOLAND ® Discovery Centre Scheveningen bijna af is, zoekt de attractie nog een leuke naam voor de 6 meter hoge giraf die op de boulevard staat.

Deze vestiging wordt de 27e wereldwijd en bij elk Discovery Centre staat zo’n mooi bouwwerk – Aan dit bouwwerk is 600 uur gebouwd is en ze bestaat uit 46220 duizend LEGO ® en DUPLO ® steentjes en weegt 1172 kilo.

“LEGOLAND ® Discovery Centre Scheveningen had al open kunnen zijn, maar helaas heeft corona roet in het eten gegooid. Het team kan niet wachten om open te mogen en de attractie en de daarbij behorende LEGO ® winkel zijn zo goed als af” aldus Nicola Hamilton, General manager.

 “De nieuwe medewerkers worden momenteel getraind om straks de bezoekers te kunnen ontvangen. De attractie bestaat uit en een 4d bioscoop, een “ride”, Miniland, Ninjago lazer doolhof, een horeca gedeelte en uiteraard miljoenen LEGO ® stenen.”

image

De giraf voor de deur is een echte eyecatcher op de boulevard– veel voorbij gangers gaan maar wat graag met haar op de foto. Aangezien alle LEGO ® giraffen wereldwijd een naam hebben, kunnen wij zeker niet achterblijven

image

Op de website www.legolanddiscoverycentre.nl kunnen mensen t/m 24 maart een meisjesnaam insturen. Uit alle inzendingen kiest het nieuwe indoorpretpark dan een top 5 (want er moet ook gekeken worden of de naam al niet bestaat onder de andere LEGO ® giraffen) en dan kunnen mensen daarop stemmen.

Op 31 maart wordt de definitieve naam bekend gemaakt en de bedenker van die naam wint een jaarpas voor het hele gezin.

Legoland Discovery Centre Scheveningen Boulevard hoopt op veel leuke inzendingen en uiteraard een originele naam voor deze 6 meter hoge dame, die daarna voorzien zal worden van een mooi naambordje.