LEGO City-dagen in Oberhausen

lego city dagen in oberhausen

Op boevenjacht in het LEGOLAND Discovery Centre

Politiemannen en detectives in de dop kunnen tot en met 31 mei in LEGOLAND® Discovery Centre in Oberhausen, op nog geen uur rijden van Arnhem, hun vaardigheden op de proef stellen. Tijdens het LEGO City-evenement gaan kinderen namelijk op patrouille met de LEGO-politie.

Tijdens diverse opdrachten volgen de kleine bezoekers van de LEGO indoorspeeltuin een wel heel bijzondere politieopleiding. Op verschillende plekken kunnen zij zich uitleven op LEGO-bouwwerken. Hierbij testen ze hun handigheid, geheugen en andere belangrijke kwaliteiten van een echte held.

En dat is nog niet alles. Jong en oud leren hoe ze een eigen reddingshelikopter kunnen bouwen en gaan met hun zelfgebouwde politieauto op boevenjacht. Liefhebbers van film en video kunnen bovendien een eigen LEGO City stop motion film maken.

Met de start van het LEGO City-evenement gaat ook de 4D-film ‘LEGO® City 4D-Cops in Action!’ in de eigen LEGO 4D-bioscoop in première. De politiehelden nemen de toeschouwers mee op een turbulente 4D-jacht door de stad, waarbij ze een schurk achtervolgen – dwars door een wirwar van straten en wolkenkrabbers.

Als herinnering aan de LEGO City-dagen maken de kinderen ter afsluiting in de LEGO-fabriek samen met professor Steen een exclusieve LEGO DUPLO-steen.

Een bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre is goed te combineren met het naastgelegen reuzeaquarium SEA LIFE, met meer dan 5.000 zeedieren het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland. Beide parken zijn goed op één dag te bezoeken en ook geschikt als uitstapje op een regenachtige dag. Een combiticket is verkrijgbaar vanaf 20 euro per persoon.

Meer informatie is te vinden op www.LEGOLANDDiscoveryCentre.de/Oberhausen.

Een voordelig combiticket voor LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE is online verkrijgbaar op www.legolanddiscoverycentre.de of www.sealife.de.