Alles is awesome bij The LEGO® MOVIE™ Days in Oberhausen

Het wachten van de fans van Emmet, Wyldstyle, Metal Beard, Uni Kitty en Benny werd onlangs eindelijk beloond – sinds 6 februari draait LEGO® MOVIE™ 2 in de Nederlandse bioscopen. LEGO® liefhebbers kunnen bij LEGOLAND® Discovery Centre in Oberhausen de ervaring nog eens dunnetjes overdoen: tijdens de LEGO® MOVIE™ Days komt het langverwachte vervolg op de succesvolle eerste film tot leven.

speelplezier legoland discovery center oberhausen

Nadat de bezoekers de film in hun plaatselijke bioscoop hebben gezien, kunnen ze ‘m tot en met 31 maart bij talrijke activiteiten in LEGOLAND® Discovery Centre herbeleven. Tijdens een Meet & Greet kunnen de kleine bezoekers hun filmhelden in levenden lijve ontmoeten. Willen ze op de foto met één van de sterren? Dat kan! Bovendien kunnen kinderen hun eigen LEGO® Stop Motion-film draaien. In MINILAND heeft Emmet de hulp van zijn kleine fans hard nodig: zijn vrienden Wyldstyle, Metal Beard, Uni Kitty en Benny zijn verdwaald. In de LEGO® Fabrikshow kan een exclusief LEGO® DUPLO steentje van de LEGO® MOVIE™ Days gemaakt worden. En met hulp van de bezoekers verrijst er een gigantisch ruimteschip van LEGO® steentjes. Voor wie de kinderleeftijd ontgroeid is, maar nog steeds geen genoeg kan krijgen van LEGO®: op vrijdag 1 maart van 18.30 tot 20.30 uur is er een fanavond voor volwassenen – uiteraard in stijl van de LEGO® MOVIE™ Days.

5.000 fascinerende zeedieren in twee miljoen liter water

Zin in nóg een bijzonder uitstapje? Binnen een paar minuten zijn bezoekers van LEGOLAND® Discovery Centre bij het naastgelegen SEA LIFE Oberhausen. Met meer dan twee miljoen liter water heeft Oberhausen het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland. Bezoekers kunnen zich vergapen aan meer dan 5.000 fascinerende zeedieren, waaronder zeepaardjes, kwallen, haaien, inktvissen en roggen. Extra speciaal is dat er bij SEA LIFE Oberhausen zeeschildpadden en haaien gefokt worden – het aquarium staat bekend om zijn fokprogramma’s.

sealife oberhausen

Een voordelig combiticket voor LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE is online verkrijgbaar op www.legolanddiscoverycentre.de of www.sealife.de

legoland the movie days
legoland ook voor volwassenen