Klimbos wordt spookbos bij Klimrijk

Spannende klimavond en spooktocht op zaterdag 18 oktober in Veldhovense bossen

HALLOWEEN IN ENG KLIMRIJK: KLIMBOS WORDT SPOOKBOS

Veldhoven, dinsdag 7 oktober 2014 – Klimrijk Brabant presenteert op zaterdag 18 oktober een gruwelijk spannende avond. Het klimbos in Veldhoven verandert dan in een griezelig Halloween-bos. Een unieke klimervaring die duurt van zonsondergang tot middernacht, speciaal voor ‘thrillseekers’ die niet bang zijn aangelegd. Wie durft, neemt ook nog deel aan de huiveringwekkende spooktocht…
In de herfstvakantie staat Klimrijk geheel in het teken van het thema ‘Halloween’. Het avondklimmen is alleen mogelijk op zaterdag 18 oktober. Na zonsondergang beginnen de eerste durfals hoog in de bomen aan hun spannende klimtocht. De griezelige attributen en licht- en rookeffecten zorgen voor een bibberend en bevend klimavontuur.
Spooktocht
Wie durft, kan deze avond ook deelnemen aan de spooktocht. Dat betekent nog eens vijftien minuten extra griezelen in de Veldhovense bossen van Klimrijk Brabant. De spooktocht is geschikt voor deelnemers van 8 jaar en ouder.
Korting
De entreeprijzen bedragen 14,75 euro voor kinderen en 18,75 euro voor volwassenen, inclusief gratis smurriekoek van het (spook)huis. Abonnementhouders ontvangen 50 procent korting. De eerste groep klimmers begint om 18.30 uur. De laatste instapmogelijkheid is om 21.00 uur. Reserveren kan telefonisch via 040-2556545. Klimmen is mogelijk vanaf een minimale lengte van 1.30 meter. Kijk voor meer informatie op www.klimrijk.nl.