Julianatoren viert de lente met ‘Het Grote Lentefestijn’

Vanaf zondag 2 april opent Kinderpretpark Julianatoren haar deuren en begint het nieuwe seizoen met een gloednieuw evenement genaamd ‘Het Grote Lentefestijn’.

Het pretpark is tot en met 30 juni 2023 omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Tijdens dit festijn worden er diverse nieuwe shows aangeboden, waar bezoekers van kunnen genieten.

Julianatoren karakters

Het park is helemaal in de lentestemming met kleurrijke bloemen, levendige kleuren en vreugdevolle sferen. De Julianatoren-karakters, waaronder Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia, zijn in hun beste lentekostuums gekleed en staan te popelen om iedereen te verwelkomen.

Jul & Julia en de Lentekriebels

Volgens de directeur van het pretpark, Jeroen Buter, is de lente de perfecte gelegenheid om nieuwe lenteshows te presenteren. Bijvoorbeeld de theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’ waarbij lentevlinders letterlijk en figuurlijk in het rond vliegen. Deze interactieve show is geschikt voor families met jonge kinderen.

Lees ook: Griezelen met Halloween in Julianatoren

Jul’s Bijenfestijn

Bij de parkshow ‘Jul’s Bijenfestijn’ leren kinderen over het belang van bijen in onze natuur en kunnen ze meezingen en dansen met de bijen. Ook is er de interactieve en vrolijke reis van Julia’s Bloemenfeest waarbij kinderen kunnen meezingen en dansen met Julia’s Bloemenlied.

LenteTV

Na de shows staan de Julianatoren-karakters klaar voor een fotomoment met de bezoekers. Naast de shows is er ook een nieuwe YouTube-serie genaamd ‘LenteTV’ waarin Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger het laatste lentenieuws delen. De serie bevat hilarische, leerzame en hartverwarmende momenten en elke donderdag is er een nieuwe aflevering beschikbaar op het YouTube-kanaal van Julianatoren.