Holiday Park Germany kondigt derde nieuwe attractie aan voor 2025

Nieuw themagebied en spectaculaire familieachtbaan in Holiday Park Germany

In de zomer van 2025 opent Holiday Park Germany een nieuw themagebied, met als hoogtepunt een spectaculaire familieachtbaan gebaseerd op de hitfilm “100% Wolf” van Studio 100. Deze indrukwekkende toevoeging maakt deel uit van een grootschalig masterplan, waarin Plopsa 80 miljoen euro investeert in het Duitse themapark.

Een nieuwe attractie voor alle leeftijden

De nieuwe familiecoaster brengt het verhaal van “100% Wolf” tot leven en is speciaal ontwikkeld door de Duitse fabrikant Gerstlauer, met een investering van 11 miljoen euro.

“Gerstlauer is erg blij en dankbaar deel te mogen uitmaken van het projectteam dat deze familieachtbaan zal realiseren.”
– Coen Nieuwenstein, Gerstlauer

“Deze nieuwe aanwinst is een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod. De familiecoaster zal de kloof tussen onze indoor kinderachtbaan en de meer intense thrill coasters overbruggen. We wensen in Holiday Park Germany tegemoet te komen aan de behoeften van alle leeftijdscategorieën en zijn ervan overtuigd dat deze investering zijn vruchten zal afwerpen in het verbeteren van onze bezoekerservaring.”
– Bernd Beitz, Director Germany van Plopsa

100% Wolf: een nieuwe held in Holiday Park

Met twee succesvolle seizoenen en een populaire bioscoopfilm heeft “100% Wolf” wereldwijd de harten van jong en oud veroverd. Het verhaal, vol mysterie, humor en avontuur, benadrukt dat iedereen een held kan zijn. Dit thema leent zich perfect voor een familiecoaster met sensationele attractie-elementen, die net als de serie, plezier voor het hele gezin garandeert.

Masterplan van 80 miljoen euro

Holiday Park Germany onthulde begin dit jaar een ambitieus masterplan, goed voor een investering van 80 miljoen euro. Deze zomer openen de attracties “Greenville Bus” en “Blinky’s Zeepkisten”. In 2025 wordt een derde attractie toegevoegd aan het Blinky Bill themagebied en zal de darkride van De Smurfen operationeel zijn. De lancering van de familieachtbaan “100% Wolf” zal het hoogtepunt van dit jaar zijn.

In 2026 zal het wereldberoemde Tomorrowland neerstrijken in Holiday Park Germany met een spectaculaire coaster in een gloednieuw themagebied, speciaal ontworpen voor volwassenen en tieners. De resterende 40 miljoen euro wordt geïnvesteerd in een nieuw waterpark met thematische zwembaden en spannende waterglijbanen.

“Holiday Park Germany zal door deze aanzienlijke investeringen een prominente positie in de industrie innemen en een unieke emotionele ervaring bieden aan onze bezoekers. Onze teams zullen zich de komende jaren inzetten om dit te realiseren.”
– Carl Lenaerts, CEO Plopsa

Beleef het avontuur in Holiday Park Germany

Bereid je voor op een magische ervaring in 2025, wanneer Holiday Park Germany zijn nieuwe themagebied en spectaculaire familieachtbaan opent. Ontdek de wereld van “100% Wolf” en geniet van talrijke nieuwe attracties die garant staan voor een onvergetelijk dagje uit voor het hele gezin!