“Traumatica – Festival of Fear” staat weer garant voor pure waanzin

“Traumatica – Festival of Fear” in Europa-Park 2023: Ontdek 7 Angstaanjagende Attracties en Meer!

Dit jaar, tijdens “Traumatica – Festival of Fear”, word je geconfronteerd met nachtmerries zoals nooit tevoren. Dit angstaanjagende evenement, gehouden van 27 september tot 11 november 2023, brengt je meer dan 200 angstaanjagende acteurs, 4 angstaanjagende attracties en 3 indrukwekkende themagebieden, allemaal op een uitgestrekt terrein.

Betreed het duistere rijk van Traumatica, waar enkel de dappersten standhouden te midden van clowns, heksen en andere sinistere wezens. In een post-apocalyptische wereld heeft het kwaad opnieuw zijn greep verstevigd. Deze wezens van Traumatica stelen zonder genade alles wat ze kunnen grijpen, of het nu lichaamsdelen, verstand of zelfs zielen zijn. Je bloed zal stollen tijdens dit internationaal bekroonde griezelevenement in Europa-Park.

Deze 7 angstaanjagende attracties nemen moedige zielen mee op een huiveringwekkende reis:

  1. Wax Museum – Traumatic Tales: In dit angstaanjagende museum liggen oude bekenden en nieuwe monsters op de loer, voor eeuwig vastgelegd in was. Durf jij de waarheid achter de maskers te ontdekken?
  2. Last Stand: Word lid van de laatste overlevenden van de Resistance en verdedig jezelf met laserpistolen tegen de Rotters die de wereld overnemen.
  3. Unknown: Ontdek het onbekende en onthul wat erachter schuilt.
  4. Tarot Huis – Coven: Sta oog in oog met je lot in het Tarot Huis, waar Madame Monroe je toekomst onthult, samen met haar duistere metgezellen.
  5. Skin Deep – Backstage: Bewonder de verscheidenheid van lichaamsdelen in deze macabere collectie, waar schoonheid in de ogen van de toeschouwer ligt.
  6. Grim’s Funhouse – Showtime: Lach mee met de clowns terwijl ze je met hun grappen en grollen de stuipen op het lijf jagen. Durf jij hun funhouse te betreden?
  7. Petting Zoo – Family Reunion: Maak deel uit van een vreemde familiebijeenkomst in de Petting Zoo, waar iets sinisters onder de oppervlakte borrelt.

Naast deze angstaanjagende attracties kun je ook genieten van andere parkattracties, waaronder Pegasus, Matterhornblitz en Traumzeit Dome. En voor de echte durfals is er de nieuwe Vloek van Cassandra VR-ervaring, exclusief beschikbaar bij Traumatica.

Mis ook de spectaculaire show “The Traumatica Circus: APOCALYPSE” niet, met adembenemende acts zoals het ‘rad des doods’ en zwaardslikken.

Voor een exclusieve avond uit kun je terecht in de Vampire’s Club (vanaf 18 jaar), geopend op vrijdag, zaterdag en 31 oktober. En dit jaar zijn er Vampire’s Club- en Vampire’s Club VIP-arrangementen beschikbaar zonder evenementticket.

Elke vrijdag, zaterdag en 31 oktober kunnen gasten ook de exclusieve Mystery Experience “Eden Manor – Balthazar’s Secrets” ontdekken vanaf 22.30 uur, een mysterieuze lounge in de sfeer van een oud landhuis vol theatrale, interactieve en virtuele verrassingen.

Voor een ultieme VIP-beleving (18+), is er “The Witching Hour” met inbegrip van toegang tot het evenement, VIP-ingang, Vampire’s Club-toegang, maaltijd, drankjes, en gereserveerde plaatsen in The Traumatica Circus. “The Witching Hour” is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en 31 oktober.

“Traumatica – Festival of Fear” vindt plaats van 29 september tot en met 11 november 2023, met voorpremière op 27 september. Tickets zijn nu online verkrijgbaar op www.traumatica.com.

Let op, toegang is alleen voor personen van 16 jaar en ouder, en bezoekers onder de 16 worden niet toegelaten, zelfs niet onder begeleiding van een ouder of voogd. Het evenement begint om 19.00 uur, met toegang vanaf 18.45 uur. Mis dit huiveringwekkende spektakel niet!

Beelden en bron: Europa-Park