Nederlandse versie van de Europa-Park & Rulantica-app nu beschikbaar

“Europa-Park & Rulantica-app nu beschikbaar in het Nederlands voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers”

Goed nieuws voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers van het grootste attractiepark van Duitsland. Vanaf nu is de Europa-Park & Rulantica-app beschikbaar in de Nederlandse taal, waardoor je bezoek nog gemakkelijker wordt! Deze gratis app is jouw ultieme metgezel voor, tijdens en na je avontuur in Europa-Park en/of Rulantica. Eerder waren de website en ticketshop al volledig beschikbaar in het Nederlands. Maar wat heeft deze app te bieden?

  1. Eenvoudig tickets kopen: In de app kun je direct toegangskaarten, evenement- of parkeertickets kopen, die direct op je mobiele telefoon worden ontvangen.
  2. Altijd op de hoogte van nieuws: In de app vind je alle updates over het attractiepark, het waterpark, de hotels en evenementen. Ook krijg je toegang tot de begintijden van shows, actuele aanbiedingen en openingstijden.
  3. Snel navigeren: Als je in Europa-Park of Rulantica bent, laat de virtuele plattegrond je precies zien waar je bent en welke attracties in de buurt zijn, inclusief de actuele wachttijden. Je ontdekt ook snel nabijgelegen restaurants en souvenirwinkels, en de app kan je snel naar een ander deel van het park leiden.
  4. Verkort je wachttijd: Bij enkele attracties kun je je wachttijd verkorten. Momenteel is dit mogelijk bij vier achtbanen (blue fire Megacoaster, Euro-Mir, Wodan-Timburcoaster en Poseidon), de darkride Piraten in Batavia en Voletarium. Reserveer een plek in de virtuele wachtrij (VirtualLine) voor jou en maximaal 10 vrienden in de app, zodat je ondertussen andere activiteiten kunt ondernemen.
  5. Je favoriete plekken: Selecteer jouw favoriete attracties, restaurants en shows, zodat je ze snel kunt terugvinden in je persoonlijke lijst.
  6. Snel zoeken: Gebruik de zoekfunctie in de app om snel alle benodigde informatie te vinden over een specifiek onderwerp.
  7. Bekijk je cadeaukaarttegoed: Als je een EMOTIONS-cadeaukaart hebt, kun je je saldo in de app raadplegen en deze kaart eenvoudig gebruiken voor betalingen in Europa-Park en Rulantica, inclusief online.

Gratis downloaden: De app is gratis te downloaden voor zowel Apple- als Android-apparaten. We raden aan dit thuis al te doen en ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie hebt of deze bijwerkt voordat je het park bezoekt.

Kun je de app niet gebruiken of wil je dat niet? Geen zorgen. Een bezoek aan Europa-Park en Rulantica blijft een grenzeloos avontuur, zelfs zonder de app. Je kunt altijd een gratis papieren plattegrond bij de ingang verkrijgen!