Themagebied Aqualantis in Energylandia geopend

Op 14 juli vierde Energylandia het 7-jarig bestaan van het pretpark en de opening van de zesde themazone Aqualantis.

De nieuwe zone verbaast niet alleen door zijn forse omvang (de totale oppervlakte is 6 hectare), maar ook door de wateratmosfeer. De oceanische stijl uit de verzonken mythologische stad Atlantis komt terug in talloze attracties die gasten kunnen ontdekken. Een van de grootste schatten die Aqualantis te bieden heeft, is de spectaculaire achtbaan Abyssus. Een attractie van 7 ton die tot 38 meter hoog reikt, neemt alle bezoekers mee op een reis door de zeelucht met snelheden tot 100 km/u. Hoewel Abyssus een uitzonderlijk indrukwekkende Double Launch Coaster is, gemaakt van 90.500 onderdelen, is het niet de enige attractie die verborgen is in de diepten van dit waterrijk. Ook de Ekipa Light Explorers achtbaan, of de zogenaamde boemerang, is erg populair. Het 7-jarig jubileum van Energylandia zit vol met attracties, verrassingen en unieke emoties en momenten.

NOG MEER PLEZIER IN HET GROOTSTE AMUSEMENTPARK VAN POLEN

De opening van het zesde themagbied is een aanzienlijke uitbreiding van het park met een oppervlakte van 6 hectare. Nu heeft het Amusement Park in Zator een oppervlakte van 43 hectare. De nieuwe zone betekent ook nieuwe attracties, hoewel er genoeg zijn in de Energylandia. Nu hebben bezoekers 10 extra attracties tot hun beschikking, wat neerkomt op maar liefst 105 in totaal. Daaronder zijn 3 achtbanen, waarvan er nu in totaal 18 zijn in het hele park! Fans van extreme ritten zullen dol zijn op Abyssus, terwijl mensen die graag tijd met familie doorbrengen, blij zullen zijn met Ekipa Light Explorers. Het park is zijn jongste gasten niet vergeten en daarom heeft Aqualantis ook attracties voor kinderen vanaf 2 jaar. Momenteel heeft Energylandia 23 van dergelijke attracties.

Als een plek voor entertainment heeft Aqualantis ook locaties om uit te rusten en op krachten te komen. De nieuwe zone heeft 8 nieuwe horecapunten. Het park vergat souvenirs en noodzakelijke goederen niet en plaatste 3 nieuwe speciale winkels in de zone, waardoor het totaal aantal op 25 komt.

NOG MEER PLEZIER

De opening van de Aqualantis-zone, die plaatsvond op de zevende verjaardag van het park is de grote nieuwigheid voor 2021. Het toch al indrukwekkende parkoppervlak is aanzienlijk uitgebreid en verrijkt met gloednieuwe attracties. Abyssus en Ekipa Light Explorers hebben het indrukwekkende aantal achtbanen een boost gegeven. Abyssus past niet alleen perfect bij het klimaat van de zone, maar maakt ook indruk met innovatie en oplossingen die tot nu toe in geen enkele andere attractie in Polen werden gebruikt.

De Aqualantis-zone heeft ook rustplaatsen, evenals attracties voor mensen met minder extreme eisen, zoals carrousels of glijbanen. Energylandia en de nieuwste Aqualantis-zone garanderen hoogstaand plezier voor alle gasten!

NOG MEER VERRASSINGEN – MAGIC NIGHT

Energylandia staat niet stil en organiseert alweer een evenement! De Magic Night-show wordt gehouden op elke zaterdag in de gehele vakantieperiode. Het eerste evenement start op 17 juli om 11:00 uur! Je kan het niet missen!