Winter Efteling met 50% korting

Bezoek de Winter Efteling voor slechts 18,25 per persoon!

Pak nu je kans om de Winter Efteling met 50% korting te bezoeken. Je betaalt slechts 18,25 per persoon en daarbij mag je je auto ook nog eens gratis op de parkeerplaats van De Efteling parkeren. Normaal betaal je hiervoor 10,- per dag. Deze goedkope Winter Efteling entreekaarten kun je bestellen op de site van Uitjekrant.nl.

Er zijn drie dagen waarvoor je deze goedkope Winter Efteling entreekaarten kunt bestellen. Deze voordelige entreekaarten zijn dus alleen geldig op deze dagen te weten 26 november en 3, 4 december.

De Winter Efteling is in deze periode extra sprookjesachtig. Het park is prachtig versierd en in de avond word je extra betoverd door de vele lichtjes in bomen en op de attracties. Tijdens de Winter Efteling zijn de meeste attracties bij normale weersomstandigheden gewoon geopend. En doordat er tijdens de Winter Efteling nog een aantal extra attracties zoals een schaatsbaan en sneeuwglijbaan te vinden zijn zal je je een hele dag kunnen vermaken in het park. Neem ook tijd voor de vele extra shows en entertainment die te vinden zijn in de Winter Efteling. Vergeet ook niet om de winterse lekkernijen zoals stamppot, broodje worst, gluwhein en warme chocolade melk uit te proberen. Dit maakt het bezoek aan de Winter Efteling natuurlijk compleet.

Wil je na je dagje in de Winter Efteling bij het park overnachten neem dan eens een kijkje op onze pagina over het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk of ons overzicht van hotels bij De Efteling.

Bron: Pretparkreizen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*