Virtueel wachten bij Droomvlucht deze zomer

Deze zomer biedt de Efteling een nieuwe, efficiënte manier om de wachttijd bij Droomvlucht door te brengen: de virtuele wachtrij!

Terwijl je geniet van de draaimolens op het Anton Pieckplein of de hoge glijbaan in het Volk van Laaf, kun je virtueel wachten op je beurt bij Droomvlucht.

Hoe werkt de Virtuele Wachtrij?

Met de virtuele wachtrij kun je de attractie bezoeken zonder fysiek in de rij te staan, zodat je meer tijd hebt om andere delen van de Efteling te verkennen. Hier is hoe het werkt:

  1. Aansluiten: Wanneer je in de buurt van Droomvlucht bent, open je de Efteling-app en sluit je aan in de virtuele wachtrij. Kies eenvoudig met hoeveel personen je de attractie wilt bezoeken.
  2. Tijd Over: Terwijl je virtueel wacht, kun je andere activiteiten ondernemen, zoals een bezoek aan de Elfentroon, een wandeling door het Volk van Laaf, of een ritje in een van de draaimolens op het Anton Pieckplein.
  3. Melding: Zodra het jouw beurt is, ontvang je een melding op je telefoon. Via de speciale ingang kun je direct naar binnen, waar een medewerker je QR-code scant. Stap in de gondel en geniet van de magische rit!

Nieuwe manieren van wachten

Lang wachten in de rij is nooit leuk, daarom test de Efteling regelmatig verschillende manieren om wachttijden te verminderen en je bezoek aangenamer te maken. De virtuele wachtrij is een voorbeeld van deze innovatieve aanpak, waarbij je in een digitale rij staat en ondertussen iets anders kunt doen.

Eerdere tests met virtueel wachten zijn uitgevoerd bij de monorail in het Volk van Laaf, De Oude Tufferbaan, en Carnaval Festival. Deze zomer is het de beurt aan Droomvlucht. Nieuw in deze test is de keuze tussen virtueel en fysiek wachten, zodat je nog steeds de reguliere wachtrij kunt gebruiken als je dat liever doet.

Download de Efteling-app

Om deel te nemen aan de virtuele wachtrij bij Droomvlucht heb je de gratis Efteling-app nodig. Met de app heb je ook altijd een overzicht van de actuele wachttijden bij de hand. Je kunt eenvoudig zien waar de kortste wachtrijen zijn en per attractie de verwachte drukte per uur bekijken. Bovendien kun je meldingen ontvangen wanneer een wachttijd gelijk is aan of korter is dan een door jou ingestelde tijd.

Probeer de virtuele wachtrij deze zomer bij Droomvlucht en geniet nog meer van je dag in de Efteling!