Ontdek Wonderlijke Voorleessprookjes van de Efteling op De Dag van het Sprookje

Efteling brengt bekende sprookjes tot leven met interactieve voorleessessies

Op zondag 7 juli, De Dag van het Sprookje, introduceert de Efteling Wonderlijke Voorleessprookjes: een innovatieve online ervaring waarin voorlezers een hoorspel creëren door verhalen voor te lezen. Deze unieke beleving is verrijkt met de originele geluiden uit het Sprookjesbos, waardoor voorlezen een magische ervaring wordt voor ouders en kinderen.

Voorlezen met de Efteling-ervaring

Stimuleer samen met de Efteling Wonderlijke Voorleessprookjes de verbeelding van uw kinderen terwijl u bekende sprookjes ontdekt. De herkenbare geluiden, zoals het gelach van het volk bij de keizer of de schaar die Roodkapje redt, voegen een interactieve dimensie toe aan het voorlezen, wat niet alleen leuk is, maar ook de woordenschat van peuters en kleuters bevordert.

Beschikbaarheid en gemak

Geniet thuis of tijdens vakanties van Wonderlijke Voorleessprookjes, direct toegankelijk vanaf uw telefoon of tablet. Ontdek de zeven verkorte versies van populaire sprookjes zoals Hans & Grietje, Roodkapje en Sneeuwwitje, beschikbaar om voor te lezen via de officiële Efteling-website: Efteling.com/voorleessprookjes.

Geschiedenis van het Sprookjesbos

Al sinds 1952 betovert de Efteling met het Sprookjesbos, waarin bekende sprookjes tot leven komen. Nu, 72 jaar later, brengt de Efteling deze betovering terug naar het voorlezen met Wonderlijke Voorleessprookjes.