efteling_hotel

Nieuwe themasuites in het Efteling hotel

In het Efteling Hotel is een nieuwe themasuite geopend. Het gaat om de Sprookjesboom Suite waar je al je favoriete karakters uit de gelijknamige Efteling televisieserie terug vindt, zoals Roodkapje, Assepoester en Reus.

De nieuwe Sprookjesboom Suite beschikt over een tweepersoonsbed, een stapelbed en een extra uitschuifbaar eenpersoonsbed en biedt daarmee plaats aan gezinnen van maximaal vijf personen. De nieuwe Sprookjesboom Suite ademt de betoverende sfeer van de Sprookjesboom verhalen door het gebruik van lichte kleuren en bijzondere extra’s zoals een paddestoel met muziek. En het stapelbed van de kinderen lijkt wel midden in het Sprookjesbos te staan! Tegelijkertijd met de opening van de nieuwe Sprookjesboom Suite in het Efteling Hotel is ook de vernieuwde Coca Cola Suite heropend. In de moderne vierpersoons Coca Cola Suite vind je diverse bijzondere Coca Cola elementen.

Het Efteling Hotel beschikt over 20 verschillende themasuites, waaronder de Vliegende Hollander Suite, Fata Morgana Suite, Assepoester Suite, Laven Suite en Pardoes Suite. De meeste themasuites zijn geschikt voor maximaal vier personen. Het Efteling Hotel heeft verder ook nog bijna 100 standaard kamers. Het Efteling Hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van een speciale ingang van pretpark De Efteling voor hotelgasten. Met een verblijf in het Efteling Hotel blijf je voortdurend in de sprookjesachtige sfeer van het pretpark. Andere mogelijkheden om bij De Efteling te overnachten zijn Vakantiepark Efteling Bosrijk en Vakantiepark Loonsche Land.

Bron: Pretparkreizen.nl