Nieuwe souvenirwinkel bij de Piraña

Nieuw: Souvenirwinkel Cascada bij de Piraña

Het fotopunt van de Piraña is omgetoverd tot de nieuwe souvenirwinkel Cascada! Om de opening te vieren, is er een unieke bewegende Piraña-pin te koop.

Van fotopunt tot souvenirwinkel

De transformatie van het fotopunt naar een winkel stond al een tijd op de planning. Het grote onderhoud aan de attractie bood de perfecte gelegenheid om deze verandering door te voeren. De naam Cascada, wat ‘waterval’ betekent in het Spaans, past perfect bij de stijl van de attractie.

Bezoek Cascada

Bezoekers maken al kennis met de kleurrijke winkel tijdens het wachten in de rij. Via de loopbrug krijg je alvast een voorproefje van de nieuwe souvenirs. Na je avontuurlijke rit op de wildwaterrivier, verlaat je de attractie via de nieuwe winkel.

In Cascada speelt water een centrale rol. Dit zie je terug in de kleuren op de wanden en zelfs in een kast met een echte waterval! Binnenkort komt er ook een fontein met een balancerende piranha op de waterstraal.

Winkelopening met unieke pin

Vanaf zaterdag 29 juni ben je van harte welkom in Cascada, met of zonder een ritje op de Piraña. Ter ere van de opening is er een unieke pin met een bewegend bootje te koop voor € 7,50 (EPP-nummer 471). Deze pin is in ruime oplage beschikbaar.

Spetterende souvenirs

In Cascada kun je niet alleen je attractiefoto ophalen, maar ook de leukste souvenirs in de sfeer van de Piraña vinden. Denk aan handdoeken, petjes, hoedjes, t-shirts, sleutelhangers, magneten, tassen, keycords en beeldjes met het Piraña-logo. Daarnaast zijn er knuffels, aardewerk en armbandjes in Zuid-Amerikaanse stijl te koop.

Nieuw: geanimeerde foto

Vanaf de heropening van de Piraña kun je jouw rit vastleggen in een geanimeerde foto. Bij aankoop van een geldige Digi-Fotopas ontvang je deze digitaal.

Route voor gasten met een beperking

Gasten met een faciliteitenkaart kunnen via de uitgang de attractie betreden. In de souvenirwinkel is er een plek om even te wachten.

Kom langs en ontdek de betoverende wereld van Cascada bij de Piraña!