Nieuwe pannenkoekenspecials bij Polles Keuken

Polles Keuken, het pannenkoekenrestaurant in de Efteling, heeft onlangs een grondige opknapbeurt gekregen, zowel het interieur als exterieur zijn aangepakt.

Neem een kijkje en probeer meteen de twee nieuwe pannenkoekspecials (€13,-). Eén van deze specials is een hartige pannenkoek met asperges, ham en ei, wat perfect past bij het voorjaar. Het is een pannenkoek met witte asperges die meegebakken zijn en geserveerd wordt met in plakjes gesneden gekookt ei, rucola en pasham. De andere special is een zoete pannenkoek met twee soorten beslag, waarbij de pannenkoek wordt gebakken met perzik en versierd wordt met witte chocoladekrullen. Daarnaast wordt er ook nog een eetbaar bakje met Turkse yoghurt, mandarijnen dessertsaus, granaatappelpitjes en een sinaasappelschijfje geserveerd.

In maart is het restaurant opgeknapt en het stucwerk van de gevel is vernieuwd. Bovendien is er hard gewerkt om de schoorsteen weer in ere te herstellen. Binnen is er een nieuwe bar geplaatst en is alle verlichting, ruim 200 lichtarmaturen, vervangen door led. Het interieur is ook aangepakt, alles is opnieuw geverfd en de banken zijn opnieuw bekleed. Het team van Polles Keuken heeft tijdens de opknapbeurt keihard meegewerkt, hun input was van groot belang bij het ontwerp en de installatie van de nieuwe bar. Bekijk de menukaart en kom snel langs om alle veranderingen te bewonderen.

Reserveer hier je tafeltje