Nieuwe abonnementsvormen bij de Efteling: Kies uit Classic, Plus of Premium

De Efteling introduceert drie nieuwe abonnementsopties: Classic, Plus en Premium, als reactie op feedback van abonnees die meer flexibiliteit en keuze wensen.

Deze nieuwe opties zijn ontworpen om aan de uiteenlopende wensen en voorkeuren van bezoekers van de Efteling tegemoet te komen.

Uitgebreid onderzoek leidt tot vernieuwing

Na grondig onderzoek in 2023, waaruit bleek dat abonnees tevreden zijn maar desondanks behoefte hebben aan meer keuzemogelijkheden, heeft het park besloten om het abonnementsaanbod uit te breiden. Dit heeft geleid tot de introductie van drie nieuwe abonnementstypen, beschikbaar vanaf 11 juni.

De nieuwe abonnementen

  • Classic: Met het Classic abonnement heb je 290 dagen per jaar toegang tot alle attracties en het Sprookjesbos, inclusief toegang tijdens bepaalde vakantieperioden.
  • Plus: Het Plus abonnement biedt toegang op 340 dagen per jaar, ook tijdens de drukkere dagen, zodat je nooit iets hoeft te missen.
  • Premium: Voor de ultieme Efteling-ervaring is er het Premium abonnement, waarmee je elke dag van het jaar onbeperkt toegang hebt, samen met exclusieve voordelen. Let op, de beschikbaarheid van dit abonnement is gelimiteerd.

Belangrijke veranderingen

Vanaf 11 juni 2024 vervallen de leeftijdsgebonden abonnementen, waaronder het 65+ abonnement. Bestaande abonnementen met 65+ korting blijven actief tot de minimale looptijd is verstreken. Daarnaast genieten bezoekers met een beperking van korting op de nieuwe abonnementen.

Overgangsperiode voor huidige abonnees

Huidige abonnementen blijven geldig tot ze aflopen of de minimale looptijd bereiken. Van 15 april tot en met 10 juni 2024 worden er tijdelijk geen nieuwe abonnementen verkocht, maar is verlenging van jaarabonnementen wel mogelijk.

Meer informatie en veelgestelde vragen

Voor meer details over de toegangsdagen van de verschillende abonnementen en andere vragen, bezoek de website op efteling.com/abonnementen.

Met deze nieuwe opties hoopt de Efteling iedere bezoeker een magische en gepersonaliseerde ervaring te bieden.