Namen Efteling-medewerkers op Huis van de Vijf Zintuigen

De Efteling-directie geeft haar medewerkers een bijzonder cadeau. Als dank voor hun inzet worden alle namen verwerkt in de pui van de Efteling-entree, het Huis van de Vijf Zintuigen.

Bijzondere entree

Het Huis van de Vijf Zintuigen is het startpunt van een onvergetelijke dag Efteling. In 2017 liepen 5,18 miljoen bezoekers door deze prachtige entree. Een mijlpaal! Olaf Vugts, directeur Imagineering: “Gasten beleven bij ons een fantastische dag. Dat komt niet alleen door onze attracties en de natuur, maar juist door de bijzondere inzet van onze medewerkers. Daarom willen wij onze medewerkers en EftelingGouwe een blijvende herinnering aan de Efteling geven. Waar kan dat beter dan bij onze prachtige entree, waar alle bezoekers binnen komen?”

Verbeelding met glas in lood-effect

Ontwerper Karel Willemen is druk bezig met het definitieve ontwerp voor de achterpui van het Huis van de vijf Zintuigen. Het wordt een verbeelding van de Efteling met glas in lood-effect, waar alle namen van de medewerkers én hun gezin in verwerkt worden. Naar verwachting kun je het aan het einde van dit jaar komen bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *