Magische samenwerking: Efteling en Videoland lanceren nieuwe serie en bieden korting op tickets

Ontdek de Magie met Videoland-abonnementen en Exclusieve Voordelen voor Efteling-bezoekers!

De Efteling, RTL, en Videoland slaan de handen in elkaar voor een betoverende samenwerking, waardoor zowel fervente attractieparkfans als liefhebbers van Efteling-programma’s worden getrakteerd op een unieke ervaring. Vanaf 4 december is een gloednieuwe Efteling-omgeving beschikbaar op Videoland, waar kijkers kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan Efteling-programma’s. Maar dat is niet alles – er wachten ook exclusieve voordelen voor Videoland-abonnees én Efteling-bezoekers.

efteling videoland

Wat kun je verwachten:

  1. Nieuwe Efteling-omgeving op Videoland: Vanaf 4 december kun je op Videoland de betoverende wereld van de Efteling ontdekken met een speciale Efteling-omgeving. Deze omgeving wordt de komende maanden verder uitgebreid, zodat je nog meer kunt genieten van je favoriete Efteling-programma’s.
  2. Exclusieve Efteling-programma’s: De Efteling en RTL & Videoland bundelen hun krachten om nieuwe en unieke Efteling-programma’s te creëren. Hieronder valt de sprankelende serie ‘Wonderlijke sprookjes’, die in een verkorte versie van 60 seconden op RTL 4 te zien is, terwijl de volledige versie beschikbaar is om te streamen op Videoland.
  3. Profielfoto Personalisatie: Voor Videoland-abonnees staat er nog iets leuks op de planning – binnenkort kun je bij het personaliseren van je profielfoto kiezen uit bekende Efteling-bewoners.
  4. Exclusieve Voordelen voor Videoland-abonnees: Als lid van Videoland geniet je niet alleen van de magie van de Efteling, maar ook van exclusieve voordelen. Je ontvangt gedurende het hele jaar speciale Efteling-aanbiedingen via het RTL Thuis&Uit-platform.
  5. Videoland-abonnement voor Efteling-bezoekers: Vanaf 1 januari 2024 krijgen Efteling-bezoekers een unieke aanbieding voor een gratis maand Videoland. Een uitgelezen kans om de magie van de Efteling ook thuis te beleven!

Deze bijzondere samenwerking belooft een bruisende mix van entertainment, met nieuwe programma’s, exclusieve aanbiedingen en de mogelijkheid om de betovering van de Efteling mee naar huis te nemen. Stap binnen in de wereld van wonderen en geniet van een onvergetelijke ervaring, zowel in het attractiepark als op je scherm!