HelloFresh brengt de Efteling naar jouw Keuken!

In juni brengt HelloFresh betovering naar jouw keuken met vier weken lang sprookjesachtige Efteling-recepten, perfect voor de hele familie.

Vier weken, vier betoverende thema’s! Elke week biedt HelloFresh twee nieuwe gerechten geïnspireerd op de magie van attracties zoals Fata Morgana, Carnaval Festival, Droomvlucht en de sprookjes van het Sprookjesbos. Terwijl je kookt, dompel je jezelf onder in een speciaal samengestelde afspeellijst vol wonderbaarlijke melodieën.

Wil je meer weten? Ontvang elke week een nieuw cadeau voor jouw mini-chefs, rechtstreeks in de HelloFresh Box – van schorten tot pollepels! Verzamel de speciale keukenset bij elkaar terwijl je elke week een Efteling-recept bereidt.

En hier komt het magische deel: Met elk Efteling-recept in jouw HelloFresh Box maak je kans op een betoverende overnachting voor het hele gezin in een van de bijzondere hotels en vakantieparken op loopafstand van het attractiepark. Geniet natuurlijk van onbeperkte toegang tot de Efteling tijdens je verblijf.