Efteling-musical Tour: een enorm avontuur begint op 10 december

Interactieve Familiemusical Op Tournee door Nederland en Vlaanderen

Opnieuw verlaten de Sprookjesbosbewoners hun vertrouwde omgeving en nemen ze het publiek mee op een betoverende reis met de Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur. Deze interactieve muzikale voorstelling van 75 minuten neemt (groot)ouders en (klein)kinderen mee op een magisch avontuur in het Sprookjesbos.

De reprise van deze betoverende musical gaat van start op zondag 10 december 2023 in het Munttheater in Weert en eindigt met de laatste voorstelling op 16 juni 2024 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. In het verhaal staat Klein Duimpje centraal, die genoeg heeft van zijn kleine gestalte en door de Heks tien keer zo groot wordt getoverd. Maar is groter zijn eigenlijk wel leuker?

De Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur is geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar en belooft een interactieve belevenis te zijn met bekende karakters zoals Klein Duimpje, Assepoester, Roodkapje, Langnek, en vele anderen. De try-out voorstelling vindt plaats op 9 december in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

Voor meer informatie en de actuele speellijst kun je terecht op efteling.com/theater. Laat je betoveren door dit magische avontuur dat jong en oud zal bekoren!

Cast 
Max HameetemanKlein Duimpje
Mick WesterhoutWolf en Draak
Roos van BreukelenHeks en Roodkapje
Annika van BruggenAssepoester en Geitje Benjamin
Bo van VlietLangnek, Kabouter Ko, Ezel en Fakir
Linde Vos (swing)Assepoester en Geitje Benjamin
Creatief team 
ScriptAllard Blom & Efteling
RegieAra Halici
Regie assistent en choreografieMarjan Hommes
Compositie en arrangementenRené Merkelbach
Muzikale leidingMarnix Wetzer
LichtontwerpWim Dresens
GeluidsontwerpJeroen ten Brinke
PoppenEric Slabbers
Technische coördinatieJeroen Frijters
ProducentEfteling