De Efteling is momenteel aan het verkennen welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor abonnementsvormen

Introduceert de Efteling binnenkort nieuwe abonnementsvormen? In een recente enquête onder bestaande abonnementhouders worden verschillende mogelijkheden genoemd.

Momenteel biedt de Efteling één type abonnement aan dat dagelijks geldig is, met uitzondering van grootschalige bedrijfsevenementen.

In vergelijking met verschillende andere Europese attractieparken, die meerdere abonnementsopties met diverse voorwaarden aanbieden, heeft de Efteling tot nu toe vastgehouden aan één type abonnement. Denk hierbij aan vip-abonnementen met exclusieve extra’s of voordelige jaarkaarten die alleen geldig zijn op doordeweekse dagen. Maar binnenkort kan dit veranderen.

De Efteling onderzoekt momenteel de interesse van abonnees in nieuwe abonnementsvormen die meer flexibiliteit bieden. Een van de opties is een abonnement dat geldig is op álle dagen van het jaar. Daarnaast wordt ook gedacht aan een abonnement voor alle dagen buiten de vakantieperiodes en een pas voor doordeweekse dagen buiten de schoolvakanties.

Bij de enquête kunnen abonnementhouders aangeven welke van deze opties hun voorkeur heeft en hoeveel ze bereid zijn hiervoor te betalen. Momenteel kost een jaarabonnement voor de Efteling 19,50 euro per maand of 215 euro per jaar. Daarnaast worden er in de enquête nog andere voordelen voorgesteld, zoals een digitale fotopas waarmee abonnees onbeperkt attractiefoto’s kunnen downloaden, en de mogelijkheid om exclusieve souvenirs, zoals pins, aan te schaffen.

Hoewel de Efteling nog geen officiële bevestiging heeft gegeven over de introductie van nieuwe abonnementsvormen, blijkt uit de enquête dat het park altijd streeft naar verbetering. De Efteling is voortdurend op zoek naar manieren om het Efteling-abonnement verder te verbeteren en speelt graag in op de wensen en behoeften van hun huidige abonnementhouders.