Backstage bij CARO in het Efteling Theater

De repetities van de nieuwe theatershow CARO zijn in volle gang. Ben je ook zo benieuwd naar het visuele spektakel? Bekijk nu de eerste beelden.

Spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek

In september staat een fonkelnieuwe show op de planken van het Efteling Theater. CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Met deze productie slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities. De theatershow bezorgt iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven. De bekende musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show voor zijn rekening nemen. Luister ook goed, want in de video hoor je al iets terug van de muziek uit CARO.

Try-outs met korting

De feestelijke opening night van CARO vindt plaats op 15 september 2018. Wil jij als één van de eersten genieten van deze nieuwe betoverende theatershow? Bezoek dan met korting één van de try-outs op 1, 2, 4, 6 9, 11 of 13 september. Try-out tickets kosten € 22,-. Abonnementhouders betalen € 16,50. Blijf je slapen in de Efteling en heb je dit rechtstreeks bij de Efteling geboekt? Dan betaal je tijdens je verblijf slechts € 7,50 per ticket.
https://www.youtube.com/watch?v=S_fQ79_VRZU
Hierboven de eerste repetitiebeelden van de nieuwe Efteling-theatershow CARO. Bestel hier reguliere try-out tickets. Bestel hier try-out tickets voor abonnementhouders. Tickets voor hotelgasten Bron en beeld: Efteling