Landgoed van Sinterklaas op Duinrell

Duinrell wordt omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas

Op 24 en 25 november en 1 en 2 december wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Beide weekenden zijn er van 10.00 uur tot 16.30 uur de leukste Sinterklaas-activiteiten te beleven. Tijdens deze twee Sint-weekenden kunnen gasten net zoals Sinterklaas overnachten op Duinrell of samen genieten van een leuk dagje uit.

Sint-pret tot en met!
Wat er dan allemaal te doen is? Gasten kunnen meeswingen en -zingen tijdens het SiSaSinterklaasconcert, een kijkje nemen in het Huis van Sinterklaas, de Pieten Parade bewonderen én genieten in diverse winterattracties.

SisaSinterklaasconcert
Tijdens het SisaSinterklaasconcert kunnen de kinderen hun coolste moves laten zien. De Party Pieten maken er samen met zangeres Sita een groot feest van tijdens de Pietendisco. Natuurlijk eindigt het SisaSinterklaasconcert met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.
Showtijden: 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur, 14:30 uur, 15:30 uur en 16:30 uur

Het Huis van Sinterklaas
In het Huis van Sinterklaas ontdek je waar de Pieten slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt en hoe jouw verlanglijstje bij Sinterklaas terechtkomt. Kinderen kunnen een lesje volgen in de Pietenschool en pepernoten proeven in het pepernotenrestaurant, mmm!.

De Pieten Parade
Alle Pieten trekken samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park. Gasten kunnen een plekje kiezen langs de kant en genieten van een swingende optocht.

Sint-pret in attracties
Afhankelijk van het weer zijn er tijdens Het landgoed van Sinterklaas verschillende winterattracties open.

Tikibad
Ook het Tikibad is open. Gasten kunnen de frisse buitenlucht inruilen voor een tropisch temperatuurtje. Tijdens het Landgoed van Sinterklaas kan men tegen betaling van € 5,- drie uur lang glijden, spetteren en spelen in het Tikibad en kids waterpark Playa.