Duinrell vervangt muntje werpen voor Stichting Opkikker voor QR-code

Duinrell introduceert innovatieve donatievijver ter ondersteuning van Stichting Opkikker

Attractiepark Duinrell heeft vandaag met trots een nieuw bord onthuld, speciaal ontworpen om Stichting Opkikker te steunen. Met dit bord bij de donatievijver wil Duinrell bezoekers aanmoedigen om een verschil te maken in het leven van gezinnen die een steuntje in de rug hard nodig hebben.

In plaats van het traditionele werpen van muntjes in de vijver, biedt de donatievijver een moderne benadering. Een goed zichtbaar bord bij de vijver nodigt bezoekers uit om via een QR-code een bijdrage te leveren. Door de QR-code met hun telefoon te scannen, kunnen bezoekers direct een donatie overmaken naar Stichting Opkikker. Dit innovatieve bord met QR-code is te vinden in Rick’s Avonturen Burcht.

“Bij Duinrell willen we meer doen dan alleen plezier en avontuur bieden,” zegt een woordvoerder van Duinrell. “Met deze donatievijver hopen we een positieve impact te maken en gezinnen die door moeilijke tijden gaan te ondersteunen. Elke donatie, hoe groot of klein ook, kan een groot verschil maken.”

Stichting Opkikker zet zich in om gezinnen met een langdurig ziek gezinslid een onvergetelijke Opkikkerdag te bezorgen, waardoor ze even hun zorgen kunnen vergeten en nieuwe energie kunnen opdoen. Duinrell is trots om deze stichting te ondersteunen en hoopt dat de bezoekers massaal gebruik zullen maken van de mogelijkheid om via de donatievijver bij te dragen.

Rick de Kikker en Opkikker tijdens de Ambassadeursdagen in april 2024 – Foto Duinrell