Duinrell opent officieel nieuwste attractie: ‘De Oude Lijnbaan’

“Duinrell opent met festiviteiten de nieuwe attractie ‘De Oude Lijnbaan'”

Vanochtend was een bijzondere gelegenheid bij Duinrell, want de nieuwste attractie genaamd “De Oude Lijnbaan” werd officieel ingewijd. De feestelijke opening vond plaats in het bijzijn van Duinrell-directeur Philip van Zuylen van Nijevelt en de altijd vrolijke mascotte van Duinrell, Rick de Kikker.

duinrell de oude lijnbaan

Rick de Kikker kreeg de eer om als eerste een ritje te maken op de Oude Lijnbaan. Vervolgens stapte hij samen met enthousiaste bezoekers in deze nieuwe attractie om te genieten van het plezier.

duinrell de oude lijnbaan

De Oude Lijnbaan is een opwindende toevoeging aan Duinrell. Deze 29 meter lange baan stelt bezoekers in staat om met een snelheid van 6 km/u rond te rijden in klassieke oldtimers met een nostalgisch tintje. Er zijn maar liefst 8 verschillende soorten oldtimers, elk vervaardigd door Metallbau Emmeln en voorzien van een uniek thema, wat betekent dat elke rit een nieuwe ervaring biedt. Elk voertuig biedt plaats aan vier personen, en kinderen kunnen zelfs voorin plaatsnemen en sturen.

duinrell de oude lijnbaan

Directeur Philip van Zuylen van Nijevelt was verheugd over de toevoeging van De Oude Lijnbaan: “We zijn enorm blij dat De Oude Lijnbaan nu operationeel is en dat onze gewaardeerde bezoekers kunnen genieten van deze nostalgische attractie. Deze nieuwe attractie maakt ons Amsterdamse themagebied compleet en biedt jong en oud een geheel nieuwe belevenis hier op Duinrell.”

Beelden: Duinrell