Duinrell introduceert een nieuwe attractie voor families: De Oude Lijnbaan

Duinrell breidt haar attractieaanbod uit met een nieuwe familieattractie genaamd De Oude Lijnbaan, die in juli 2023 haar deuren opent. Deze Oldtimerbaan is onderdeel van het nieuwe Amsterdamse themagebied en zal de hele familie aanspreken.

De attractie biedt de mogelijkheid om met een oude bus of truck in een gethematiseerd decor rond te rijden met een snelheid van 6 km/u. Elk voertuig biedt plaats aan vier personen en kinderen kunnen voorin zelf sturen. De Oude Lijnbaan komt achter het nieuwe gebouw van de Arcade, op de voormalige locatie van de Midgetgolfbaan.

“De Oude Lijnbaan is een fantastische toevoeging aan ons park en we kijken er erg naar uit om het te openen voor onze bezoekers”, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur van Duinrell. “We zijn ervan overtuigd dat mensen van alle leeftijden zullen genieten van de nostalgie die deze attractie met zich meebrengt.”

Parkplattegrond Duinrell

De Oude Lijnbaan wordt naar verwachting medio juli geopend. Duinrell heeft ook andere vernieuwingen aangekondigd, waaronder de transformatie van het gebied tussen de Arcade en de trampolines in het nieuwe Amsterdamse grachten themagebied. Dit themagebied zal naar verwachting medio april geopend worden. Daarnaast investeert Duinrell in meer dan 30 nieuwe verblijfsaccommodaties in het vakantiepark, die vanaf vrijdag 7 april beschikbaar zullen zijn voor gasten. Bezoekers kunnen voor meer informatie over De Oude Lijnbaan en andere updates terecht op de website en sociale media-kanalen van Duinrell.

Lees ook: Duinrell voegt nieuwe speeltoestellen toe aan het attractiepark

Artist Impression – straatbeeld voertuigen De Oude Lijnbaan