Duinrell Fan Event met bekendmaking nieuwe Oval Slide

Afgelopen woensdag organiseerde Duinrell speciaal voor een groep fans het Fan Event.

Fans konden zich aanmelden voor het Duinrell Fan Event en de gelukkige uitverkorenen mochten het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad testen. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd en onder een stralend zonnetje beleefden vele gezinnen een waanzinnige Duinrell-dag. Onlangs opende het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad met de allergrootste ‘tipping’ bucket van Nederland, een waterspeelhuis en maar liefst vijf familieglijbanen. Bekijk hieronder een verslag van het evenement.

Oval Slide

Tijdens het evenement maakte de huidige directeur Philip van Zuylen bekend dat het Tikibad wederom een uitbreiding gaat krijgen. Het park in Wassenaar gaat een Oval Slide bouwen. Een brede glijbaan waarin je met z’n allen achter elkaar van af kunt glijden.

Het Tikibad bestaat alweer 35 jaar. In 1984 werd het bad geopend. Met 163 meter lengte is de Triton de langste glijbaan van het bad. Duinrell werd in 1935 geopend en telt nu ruim 40 attracties. Duinrell heeft populaire attracties zoals de rodelbaan door het duingebied, de achtbaan Falcon met een verticale lift en wat dacht je van Wild Wings, waar je zelf kan bepalen hoe vaak je over de kop gaat.

tikibad buiten duinrell
tikibad duinrell fan event
tikibad buiten

Lees ook: Opening buitengedeelte Tikibad

Wil je ook eens een Duinrell-dag doen? Koop hier je tickets.

Vergelijkbare berichten