Drouwenerzand: Halloween in de herfstvakantie

Halloween in de Herfstvakantie; voor jong, jeugd en ouder in Drouwenerzand

Met de zomer achter de rug en een prachtig najaar gaan we langzaam naar de herfst. De dagen worden al weer korter en het blad valt van de bomen. De natuur werkt alweer langzaam naar de winter toe. Maar bij Drouwenerzand Attractiepark is dat zeker niet het geval. Iedereen loopt (en rent) vol energie en inspiratie door het park want: Halloween komt met grote sprongen dichterbij.

Dit jaar organiseert Drouwenerzand Attractiepark voor het derde jaar 5 spectaculaire Halloweendagen. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe activiteiten, een nieuw Halloween’buitenhuis’ en een gezellig Halloween Square met o.a. lekkere churros en braadworsten. Tijdens de Halloweendagen zijn er 4 professionele vlammenshows ‘op muziek’ per avond, een fantastische ervaring voor jong en oud.

Het gehele park is griezelig gezellig aangekleed in Halloweensfeer. Er lopen vriendelijke Halloween-figuren door het gehele park en bij het wondencentrum staan ze klaar om je ‘gewond naar huis te laten gaan’. Vanaf 17.00 uur wordt de sfeer in een, afgebakend, deel van het park grimmiger en griezeliger. In dit deel van het park, genaamd de Scare Zone, geldt een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Ook voor de nieuwe ‘the Maze’ en het Halloweenhuis geldt deze adviesleeftijd. Dat zegt genoeg zou je zeggen….

En wil je exclusief voordeel? Drouwenerzand heeft ook VIPtickets, wie wil dat nu niet: als Very Important Person door het park struinen. Gegarandeerd een onvergetelijke dag in de herfstvakantie!
Kijk voor meer informatie op www.drouwenerzand.nl/halloween