Tijd voor Avontuur zomerspektakel in het Dolfinarium

Duizenden bezoekers van het Dolfinarium kregen vandaag een extra zomers gevoel met het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel

Het is zomer: Tijd voor Avontuur! Cartoon Network, de TV-zender met de beste cartoons, heeft bezoekers van het Dolfinarium vandaag een extra spetterende dag laten beleven met het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Op een van de drukste dagen van het jaar bij het Dolfinarium in Harderwijk zijn de bezoekers heerlijk afgekoeld bij het Zomerspektakel, met spectaculaire slides op de buikglijbaan, een verhitte strijd met het sponsbroekenspel en een ijskoude douche bij de Pits burst.

Vandaag konden de gasten van het Dolfinarium niet alleen naar de vele voorstellingen en shows die het Dolfinarium biedt, maar ook naar het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. En een spektakel was het! Kinderen deden wedstrijdjes wie het verste kon glijden op de buikglijbaan, hebben geprobeerd het meeste water te verzamelen met het sponsbroekenspel en elkaar heerlijk nat gespetterd met de andere activiteiten. Na een heerlijke dag kregen alle kinderen een Tijd voor Avontuur frisbee mee om de zomer thuis voort te zetten.

Heb je het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel bij het Dolfinarium in Harderwijk gemist? 30 Augustus viert Cartoon Network de zomer met het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel bij Beachclub Blue Lagoon in Scheveningen. Vanaf 09:00 uur ben je welkom voor een waterballonnengevecht en de vele andere wateractiviteiten. Vergeet niet om vooraf te reserveren voor het ontbijtbuffet op de website www.bluelagoon.nl.

Tijd voor Avontuur is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde culthit en populair bij kinderen, jongeren en volwassenen. Helden Finn, de jongen met de waanzinnige muts, en zijn hond Jake beleven de meest waanzinnige avonturen om het land van Ooo te beschermen, veelal tegen de IJskoning, die wanhopige op zoek is naar Prinses Bubbelien. Tijd voor Avontuur ontving een Emmy en vele onderscheidingen waaronder een prestigieuze BAFTA award. De populaire serie Tijd voor Avontuur is heel de zomer iedere dag te zien op Cartoon Network.

Bron: Dolfinarium