Supervoordelig naar Disneyland met Weekblad de Bode

Lezersactie Weekblad de Bode en Brabant Expres Reizen

Nu supervoordelig naar de magie van Disneyland® Paris

Weekblad de Bode biedt in samenwerking met Brabant Expres Reizen voor haar lezers een supervoordelig arrangement naar Disneyland Paris aan. Het is de kans om het dagelijkse leven eventjes achter te laten en te genieten van de sprookjeswereld met attracties, avonturen en parades. Wie wil er nou niet een kijkje nemen in het kasteel van Doornroosje, sidderen in de extreem spannende The Twilight Zone Tower of Terror, genieten op de rug van Dumbo the Flying Elephant of zich een schatgraver voelen op ‘Adventure Isle’? Een bezoekje aan Disneyland Paris is tevens de uitgelezen mogelijkheid om je favoriete Disney figuren zoals Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy en de Disney Prinsen en Prinsessen te ontmoeten, weg te zwijmelen bij de unieke show zoals Disney Dreams®! en de beroemde, magische parade in Main Street U.S.A. te zien. Daarbovenop ondergaan de Disney Parken elk jaargetijde een gedaanteverwisseling wat elk bezoek extra uniek maakt.
Onvergetelijk
In Disneyland Paris is zoveel te doen dat het ondoenlijk is een overzicht te geven, maar zeker is dat jong en oud een onvergetelijke dag beleven op deze magische bestemming. Gezinnen die de Disney Parken nog nooit hebben bezocht en degenen die al wel zijn geweest, maar al jaren dromen van een terugkeer naar de magische wereld van Disneyland Paris moeten nu hun kans grijpen. Met de lezersactie van Weekblad de Bode en Brabant Expres Reizen en Weekblad de Bode kan iedereen supervoordelig naar Disneyland Paris. Brabant Expres Reizen is een vertrouwde naam in touringcarland. De bussen zijn comfortabel en voorzien van een toilet, airconditioning, dvd-speler en bar, de chauffeurs gastvrij, vriendelijk en ervaren en de tarieven voordelig.
Betaalbaar en bereikbaar
En dat geldt zeker voor de arrangementen naar Disneyland Paris. Volwassen en kinderen vanaf twaalf jaar kunnen nu voor 59 euro in plaats van 79 euro naar het themapark in Parijs. Kinderen tussen drie en elf jaar rijden mee voor 37,50 euro in plaats van 75 euro en de kleintjes mogen mee voor 25 euro in plaats van 35 euro. Zo wordt een dagje Disneyland Paris betaalbaar en bereikbaar voor het hele gezin. De prijzen zijn inclusief de reis en een toegangskaartje voor één van de twee Disney Parken van Disneyland Paris. Er geldt een bedrag van vijf euro reserveringskosten per boeking. Reizigers kunnen opstappen in Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Goes, Roosendaal en Zevenbergen.
Tickets reserveren kan via de speciale website www.brabantexpres.nl/bode
Of telefonisch via het telefoonnummer: 088 – 506 03 10.