Johnny Depp in Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris

Tijdens het bezoek van de cast en crew van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge aan Disneyland Paris, heeft Johnny Depp als eerste de nieuwe scènes in de Pirates of the Caribbean attractie kunnen ontdekken.

Pirates of the Caribbean heropent op 24 juli 2017 voor alle gasten. De Pirates of the Caribbean attractie is vernieuwd ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Paris en zit vol met nieuwe verrassingen. Heb je altijd al de meest gezochte piraat van de zeven zeeën willen ontmoeten? Dan heb je geluk, want Jack Sparrow is vanaf 24 juli te zien in twee scènes in de onvergetelijke attractie in Adventureland in het Disneyland Park. Johnny Depp heeft de nieuwe scènes in de legendarische Pirates of the Caribbean attractie als eerste mogen ontdekken toen hij Disneyland Paris bezocht voor de Europese première van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.
Johnny Depp poseert naast de piraat die hij kent als geen ander. Jack Sparrow heeft zich verstopt in een vat, altijd op zoek naar nieuwe schatten.
De Pirates of the Caribbean attractie is altijd een centraal onderdeel geweest in de geschiedenis van de Disney Parken. De attractie is ingehuldigd in Californië in 1967 en bestaat in Disneyland Paris sinds de opening in 1992. Gasten kunnen ook van de attractie genieten in Orlando, Tokyo en in het onlangs geopende Shanghai Park.
Ahoy Matey! Ga vanaf 24 juli mee op nieuwe avonturen met de ontdeugende Piraat in Adventureland in het Disneyland Park.
PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE, nu in de Nederlandse bioscopen
Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.
BEELD: Johnny Depp. Photo by © Christophe Guibbaud / Disneyland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *