Disneyland Parijs stopt tijdelijk met verkoop van abonnementen

De verkoop van abonnementen voor Disneyland Parijs is tijdelijk stopgezet.

Nieuwe aankopen van jaarkaarten voor de Disney-parken zijn niet meer mogelijk vanaf vandaag. Disney heeft besloten om een pauze in te lassen en te wachten op de komst van nieuwe abonnementsvormen. Bestaande abonnementen kunnen wel nog verlengd worden gedurende deze periode. Echter, voor degenen die een nieuwe Infinity-, Magic Plus-, Magic Flex- of Discovery-pas willen bestellen, is dit momenteel niet mogelijk.

“We zijn momenteel een nieuw productassortiment aan het ontwikkelen op basis van de waardevolle feedback die jullie ons hebben gegeven. Als gevolg hiervan is de verkoop van nieuwe jaarkaarten opgeschort.”, aldus een woordvoerder van Disneyland Parijs.

Disneyland biedt vier verschillende jaarkaarten aan met variërende voorwaarden. De duurste optie is de Infinity-kaart met een prijs van 499 euro, gevolgd door de Magic Plus-kaart die 369 euro kost. Voor de Magic Flex-kaart moeten abonnees 319 euro betalen, terwijl de voordeligste optie, Discovery, 229 euro kost.

Elk abonnement heeft een unieke geldigheidsperiode en abonnees moeten tegenwoordig voor elke bezoekdag online reserveren. Vanwege de grote vraag zijn populaire data vaak al ver van tevoren uitverkocht.

Bron: Looopings.nl